2777
2789
عنوان

بدادم برسید گند زدم خطر حیثیتی😭😭توخدابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 60 پست

[QUOTE=281107248]از کجا فهمید که تویی؟  ببین یه لحظه صبر کن، شاید نفهمیده باشه که اون پیج اصلیت خود تویی!!! چون ...[/QUOTE

ببینوقتی با پیج فیک بمن گفت من متعهدم و مزاحمم نشو

و گفت خیلی تابلویی و پیجت فیکه اگر ادم بودی با پیج اصلیت پیام‌میدادی من با پیج فیکه عین احمقا بلاگش کردم

من بعد از چند دقیقه رفتم با پیج اصلی پستشو لایک کردم استوریشم لایک کردم

بعد ی ساعت دیدم پیج اصلیمو بلاک کرده

چ غلطی کنم توروخدا بگو خاهر دارم دق میکنم

تو چت ویژگیای ظاهری خودمو بهش دادم فهمید منم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازت بدتر میشه اخه پیج اصلیمو بلاک کرد حتما فهمید اون پیج فیک من بودم الان میره به دوسش میگه و ابر ...

بابا پست منو بخون! اون نفهمیده که خود تویی، اون اومده اون پیج بلاک کرده اون یکیو بلاک شده، برات توضیح دادم که

عزیزم موقع بلاک دوتا گزینه میاد یکیش اینه تمام پیجای متعلق به این اکانت هم بلاک بشن حتما اونو زده که ...

اینک میگی 

واسه چ زمانیه؟؟؟؟

ببین اخه دوتا اکانت با دوتا ایمیل و شماره مختلف بود

😭😭😭😭

بعد من با پیج فیکم زودتر بلاکش کرده بودم

عین احمقا با پیج اصلیم رفتم لایکش کردم

بعد ی ساعت بلاکم کرده بود

[QUOTE=281107248]از کجا فهمید که تویی؟  ببین یه لحظه صبر کن، شاید نفهمیده باشه که اون پیج اصلیت ...

هیچ کاری، چیکار میخوای کنی خوب الان دیگه...بیخیال بابا ولش کن!! اصلا به روی خودت هم نیار...از کجا میخواد اثبات کنه تو بودی...بیخیال بابا..هیچ مدرک مستندی نداره...ولی خوب که چی آخه اینکارو کردی...خوست میومد از یه راه دیگه وارد می‌شدی..

بابا پست منو بخون! اون نفهمیده که خود تویی، اون اومده اون پیج بلاک کرده اون یکیو بلاک شده، برات توضی ...

عشقم 

اخه دوتا اکانت با دوتا ایمیل مختلف بود

یکی از اگانتا با ایمیل خاهر بود یکیش با ایمیل خودم ک رو گوشی خودم بالا اورده بود جفتشو

امکانش هست؟؟

بعد من اول با پیج فیکم بلاکش کردم بعد رفتم پستاشو لایک کردم با پیج اصلیم 

توروخدا توروقران دقیق بهم بگو قلبم داره منفجر میشه

اینک میگی  واسه چ زمانیه؟؟؟؟ ببین اخه دوتا اکانت با دوتا ایمیل و شماره مختلف بود 😭😭😭😭 ب ...

خب نمیشه با یه شماره دو تا پیج زد، احتمالا از روی آی پی شما اکانت‌های که مال شماست تشخیص داده میشه

هیچ کاری، چیکار میخوای کنی خوب الان دیگه...بیخیال بابا ولش کن!! اصلا به روی خودت هم نیار...از کجا می ...

تو  ی لحطه ب حرفم‌گوش بده

ببین یکی از اکانتا با ایمیل خاهرم بود

یکی از اکانتا با شماره خودمه

جفتش رو گوشی من بالا بود

امکانش هست اینکی میگی باشه؟؟

اینک میگی  واسه چ زمانیه؟؟؟؟ ببین اخه دوتا اکانت با دوتا ایمیل و شماره مختلف بود 😭😭😭😭 ب ...

فک نمیکنم فرق داشته باشه چون دیدم که بلاک میکنن کلا همه پیجای طرف بلاک میشه آپدیت جدید اینستاس به شماره هم ربط نداره کلا اون پیجش دیگه تو این گوشی برات نمیاد استرسم نداشته باش کاریه که شده تو که دیگه قرار نیس با اونا رفت و آمد داشته باشی

تو  ی لحطه ب حرفم‌گوش بده ببین یکی از اکانتا با ایمیل خاهرم بود یکی از اکانتا با شماره خودمه ...

خوب آره مبدونم که مختلف بوده..مثلا من با یه پیج دعوام شد بعد ادمبنش اکاانتم بلاک کرد، بعد من با اکانت دیگم که رفتم پبجشو بیارم دیدم این اکانتمم بلاک شده! در صورتی که اون نداشت که اکانت دومم رو،  الان برو امتحان کن با یکی از آشناها ببین اگه بلاک کنه اکانت فیکت رو با اکانت اصلیت میتونی باز پیداش کنی؟ 

دیگه دختر چیو میخوای کاری کنی 

الان فاصله بگیر از جفتشون دیگه هیچ ارتباطی نداشته باش حداقل راجع بهت هی حرف نزنن 

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
اخه خاهر  من وقتی با فیکه چت میگردم ویژگیای ظاهری خودمو میدادم مثلا دختر باید فلان باشه بیسار ...

خوب دیگه کاری نمیتونی بکنی جز اینکه خودتو بزنی کوچه علی چپ 

فهمید نفهمید تو کلا از اینا بکش بیرون

خوب آره مبدونم که مختلف بوده..مثلا من با یه پیج دعوام شد بعد ادمبنش اکاانتم بلاک کرد، بعد من با اکان ...

چجوری امتحان گنم خاهر من پیج ندارم دیگه

با ایمیلم نمیشه