ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39949 عنوان فکر کنید 265 بازدید | 21 پست وقت اذان باشه و توی شهرت صدای اذان پخش باشهنم نم بارون هم ببارهتو هم تو حیاط باشیاونوقت چی میچسبه؟؟؟؟یه دعای زیبا در حق دیگران🤗از خدا خواستم همه آدم ها مخصوصا دوستان نی نی سایتی به آرزوهاشون برسنشما هم بگید الهی آمین،🌹 صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤 1402/01/02 | 19:51 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکرد۴قدیم عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 4146 آمین هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39949 آمین ممنونم صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
دخترکرد۴قدیم عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 4146 ممنونم دعا کن خدا بهم ارامش بده هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39949 دعا کن خدا بهم ارامش بده ان شاءالله خدا اول به دلت آرامش و بعد بهت شادی بده دوست عزیزمالهی آمین صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5763 آمین🤲الهی اثر مثبتش اول به خودت برگرده😍🤲 لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39949 آمین🤲 الهی اثر مثبتش اول به خودت برگرده😍🤲 عزیزم ممنونم لیلی جانلیلی جان دقت کردی به هم زنگ زدیم تو ایتا پیام دادیم اس ام اس دادیم الان تو سایت داریم بهم پیام میدیم همه راه های ارتباطی رو استفاده کردیمچقدر خندیدم😂 صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5763 عزیزم ممنونم لیلی جان لیلی جان دقت کردی به هم زنگ زدیم تو ایتا پیام دادیم اس ام اس دادیم الان تو سا ... آره 😍ولی من کلی حرف برا گفتن دارم هنوز لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39949 آره 😍 ولی من کلی حرف برا گفتن دارم هنوز عزیزم فدات بشم😘 صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5763 عزیزم ممنونم لیلی جان لیلی جان دقت کردی به هم زنگ زدیم تو ایتا پیام دادیم اس ام اس دادیم الان تو سا ... تازه احساس میکنم چقد ازت بی خبرم☹ لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5763 عزیزم فدات بشم😘 دور از جون دوست قشنگ و نازنین من♥️ لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39949 تازه احساس میکنم چقد ازت بی خبرم☹ آخه خیلی باهم حرف نزدیم امروز😢دیروزم حالم بد بود همش پشت تلفن بهت دروغ گفتم ببخشید😔 صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5763 آخه خیلی باهم حرف نزدیم امروز😢 دیروزم حالم بد بود همش پشت تلفن بهت دروغ گفتم ببخشید😔 بیا خصوصی ببینم چرا با من رو راست نیستی🤨🥺 لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 39949 بیا خصوصی ببینم چرا با من رو راست نیستی🤨🥺 نمیام😅 صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5763 نمیام😅 از یک خراسانی بترس وقتی عصبانی بشه👊🤨البته شوخی😘🤗😘😘😘😘😘😘😘😘 لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚