2821
2789
عنوان

یه جای دور... 🖤⛓️

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 44 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی خوب برخورد میکنی میگن خیلی خوبی کردن بده وقتی بد برخورد کنی میگن طرف سگ اخلاقه

نه تا میتونید بگیرین بزنیتشون نه در حد مرگ در اندازه یه شوخی باشه تا ببینم چه پیش میاد🤣 الکی میگم نگیری بزنی دعوا کنید با هم

روزت مبارک زیبا ترین قشنگ ترین آدم روی کره زمین :) 🎀

نه تا میتونید بگیرین بزنیتشون نه در حد مرگ در اندازه یه شوخی باشه تا ببینم چه پیش میاد🤣 الکی میگم ن ...

باور کن دوست ددرم تیکه تیکشون کنم 

بنی صدای شکستن استخوناشونو بشنوم😐😂

در این حد خشن

باور کن دوست ددرم تیکه تیکشون کنم   بنی صدای شکستن استخوناشونو بشنوم😐😂 در این حد ...

خب بیا قرار بزار یکی یکی نام ببر یه جوری بزنشون که دیگه یادشون نره از شما سراغ بگیرن

روزت مبارک زیبا ترین قشنگ ترین آدم روی کره زمین :) 🎀

کدومو بگم😅

چیزایی که باعث میشه سبک شی

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

منم شده تو شرایطی باشم که آدما اذیتم کنن.

می‌دونم بار روانیش خیلی بده...

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨