2777
2789
یعنی شما گریه میکنید بعد وسط گریه اینه میگیرین روبروتون و چشاتون نگاه می‌کنید؟ 😂

من چشام چون تیله ایه وقتی گریه میکنم روشن میشع رنگش کلا عوض میشه گریه هامو میکنم بعد اخرش ک اروم شدم میرم عکس میگیرم ببینم ج رنگی شده🤣🤣

من چشام چون تیله ایه وقتی گریه میکنم روشن میشع رنگش کلا عوض میشه گریه هامو میکنم بعد اخرش ک اروم شدم ...

آهان تعجب کردم اخه😁😁😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چشام با رنگ لباسم عوض میشه مثلا زیر نور خورشید میرم عسلی خیلی روشنه بعد لباس تیره میپوشم تیره میشه روشن میپوشم روشن میشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من چشام چون تیله ایه وقتی گریه میکنم روشن میشع رنگش کلا عوض میشه گریه هامو میکنم بعد اخرش ک اروم شدم ...

دخترا اینجورین گریه میکنن بعد میرن جلو آینه ببین وقتی گریه میکنن خوشگلن یا زشت

من چشام با رنگ لباسم عوض میشه مثلا زیر نور خورشید میرم عسلی خیلی روشنه بعد لباس تیره میپوشم تیره میش ...

واسه منم‌همینه ولی گریه هم خیلی تاثیر داره😂😂😂

دخترا اینجورین گریه میکنن بعد میرن جلو آینه ببین وقتی گریه میکنن خوشگلن یا زشت

گریه های پری خانوم دیدین؟ دقیقا گریهام اونجوریه اینقدر میخندن😂😂😂

واسه منم‌همینه ولی گریه هم خیلی تاثیر داره😂😂😂

تاحالا گریه دقت نکردم....گریهام کپی گریهای پری خانومه اون لحظه فقط بهم می‌خندن میگن باز پری خانوم شروع کرد😂دیگه اون لحظه هم برم روبروی اینه حسابی میپوکن از خنده😂😂😂😂

نه ۳ ماه دیگه کنکور دارم و هیچی نخوندم همه فک میکنن پخ خاصی میشم ولی نمیشم😂

الان داری برای اینکه هیچ پخی نمیشی گریه می‌کنی ؟ 

میخوای بجای اینکه تا سه ماه دیگه گریه کنی جاش درس بخونی

الان داری برای اینکه هیچ پخی نمیشی گریه می‌کنی ؟  میخوای بجای اینکه تا سه ماه دیگه گریه کنی جا ...

من ب ادم ب شدت درسخون بودم ی اتفاقی افتادچند ماه نخوندم دیگه هرکار کنم نمیشه چون خردادم هم مبره برای نهایی این عید دیدنی ها هم‌که تو اعصابمه خلاصه بیخیال فقط گفتنش نیست فشاری که روم هست این حرفا درستش نمیکنه