2777
2789
عنوان

مهمان

355 بازدید | 23 پست

مادرم مریضه ،یکی از فامیلا زنگ زد گفت می‌خوایم بیاییم خونتون.نمی‌دونست مامانم مریضه ،منم الان دوباره بهش زنگ زدم گفتم یک دفعه دیگه بیایید خونمون مامانم مربضه.به‌ نظرتون بد شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوب کردی،منم خواهرشوهرم بشدت مریض بود جمعه قرار بود بیاد خونمون زنگ زدم بهش گفتم تو مریضی گفت آره گفتم پس نیا خونمون...تو مریضی خصوصا مریضیای مسری با کسی تعارف نکنید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

اگه بیماری واگیر دار بود باز عیب نداشت

ولی واسه افسردگی خیلی زشته گفتید نیاید

یعنی مامانت تا آخر عید افسردگیش خوب میشه که طرف بیاد؟؟

به امید روزی که ظالم و طرفدارهای ظالم به هلاکت برسن
نه خوب کردی،منم خواهرشوهرم بشدت مریض بود جمعه قرار بود بیاد خونمون زنگ زدم بهش گفتم تو مریضی گفت آره ...

مریضی مادرم مسری نیست افسردگیه،اصلا تو خونه با ما زیاد حرف نمی‌زنه،همش می‌خواد بره بیرون .شبم که می‌خواییم بخوابیم در رو قفل می‌کنیم ،چون در باز باشه میره بیرون

اگه بیماری واگیر دار بود باز عیب نداشت ولی واسه افسردگی خیلی زشته گفتید نیاید یعنی مامانت تا آخر ع ...

نمی‌دونم الان یک ماهه اینجوری شده دکترش گفت پنجم و ششم بیارش

خب اگه مهمون میومد واسه روحیه اش بهتر نبود؟

نمی‌دونم کاراش عجیب غریبه،همش زبونش در میاره و گلاب به روتون پشت سر هم آروغ میزنه و ...... .منم گفتم زشته جلوی اونا ایجوری کنه،اصلا مغزش بهش فرمان نمیده.