2777
2789
عنوان

تروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2787 بازدید | 53 پست

وای عفونت کرده ... ببین اگه آدم با فکر و با هوشی باشی به حرف گوش میدی .و نمیگی وااای نمیتونم .سخته ..

نمک دریا و یا نمک سنگ نمک ترجیحا صورتی ..یک قاشق چایخوری بریز داخل نیم لیوان آب جوشیده سرد شده . سوراخهای بینیت را بکن داخل آب لیوان و محکم بکش بالا .. بعدش چند ثانیه سرت را بالا بگیر روزی دو بار.. و روزی چند بار هم همون آب را قرقره کن.. داخل گوش روغن زیتون بکر بچکون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باید گلوت رو تمیز نگه داری هرچیزی خوردی بلافاصله بعدش با ابنمک قرقره کن انتی بیوتیک هم باید بگیری ...

آخه تاکی قرقره کنم 

به نظرت عمل میکنن 

سینوزیت هم دارم ینی از اونه بخدا نمیتونم بخوابم خیلی دردمیکنه

انقد دم نوش اینا خوردم خوب نشدم رفته بودم دکتر آموکسی کلاو داد بعد قطع اون قرص بازاینجوری شدم

کلاو مرتب و کامل مصرف کردی؟

عسل داخل اب ولرم رقیق کن بخور

بدنت قوی بشه

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی
آخه تاکی قرقره کنم  به نظرت عمل میکنن  سینوزیت هم دارم ینی از اونه بخدا نمیتونم بخوابم خ ...

من این مشکل دوماه داشتم مرتب قرقره میکردم و مسواک میزدم  انگار یه خار توی گلوم بود

اما دکتر انتی بیوتیک نمیداد....

پیش دکتر خوب سریع پیگیری کن که بیماری طولانی نشه

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی