2777
2789
عنوان

چ بیشعور😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 49 پست
عه این به منم درخواست داده بود چون دختر بود مثلا قبول کردم همین سوالو از منم پرسید فک کنم فیتیش جیش ...

نکنه واقعا همین مشکلو داره 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک عدد جیشو هستم 🥺😂

پس بگم بهت درخاست بدع😑😂

منطقی بحث کردن با بعضیا مثل این میمونه که به خر به جای هوش بگی عزیزم وایستا:)) 🙃🙂                         دور کسی بگرد... که تو نبودت چشماش... دور کسی نگرده.                                                            زندگی یه جوری شده که برای شناخت آدما باید زیست شناسی بخونیم😹👐🏿                                                  من نبضم با لبخند تو میزنه💖a💖    
واقعا . خب چی جوابشو دادی

گفتم وا یعنی چی خب زود ب زود برید سرویس تا این اتفاق نیفته.بعد دیدم مشکوکه لغوش کردم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

طرف پسره ایستگاه میگیره ملتو🤣

ممنم حدس زدم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نکنه واقعا همین مشکلو داره  

نع میگفت تنبلیم میاد برم دسشویی میریزه تو شلوارم بری تو کاربریش تاپیکش هست

نع میگفت تنبلیم میاد برم دسشویی میریزه تو شلوارم بری تو کاربریش تاپیکاش هست

😑😐وا

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری