2777
2789
میتونم بهت پیام بدم 

آره چرا که نه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون 

خواهش وظیفست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من آخر سالی اینجوری شدم حالم شدید بد بود در حدی که از استرس فشارم میزد بالا سردرد شدید میگرفتم... ول ...

من از پاییز شروع شده همش اظطراب دارم و حالم بده 

احساس پوچی میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه و خیلی تنهام 😔

منممم دقیقاااا حس تورو دارم احساس میکنم به هیچ دردی نمیخورم😞نمیدونم چرا اینجوریم بی دلیل دلم میگیره

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

یکم باخدا حرف بزن بگو خدایا من نمیدونم چمه خودت حالمو خوب کن اگه از ته دل بگی خدا غم و ازدلت برمی‌دا ...

گفتم و میگم با اینکه ی مدتها اعتقاداتمو از دست دادم متاسفانه ولی هنوز هم التماس میکنم ی ذره امیدی هنوز هست انگار