2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 37 پست
اخه خودش بخدا بعد اینکه همو دیدیم اومد خودش پی ام داد بهم  بعد تو مطب خیلیا بخدا بهم گفتن خوشگ ...

ادم حتی اگ قشنگم نباشه اعتماد ب نفس داشته باشه قشنگ بنظر میاد. اما اینکه ی نفر ی بار بگه قشنگی بعد دعوا بگه زشتی مشخصه ک از حرصش بوده 

منم مثل توام واقعا اعصابم بهم میریزه ولی خدایی تو مطب که کار میکنم و منشی اونجام خیلیا بهم گفتن خو ...

منم حساسم خیلی بااینک خوشگلم.ن اونا درست میگن ولی مشکل اینه اعتمادبنفس نداریم و روحیه ضعیف.

ی سوال دارم برای منشی شدن حتما باید صدات نازک وناز باشه وخیلی خوشگل باشی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن گفتن دماِغم نیاز ی عمل داره ب روم اورد خیلی دلم شکسته

داره ک داره تو لازم نمی دونی عمل کنی

توام با احترام بگو پیشنهاد خوبی دادی روش فکر میکنم یا بگو پیشنهادت ممنونم ولی دماغ مو دوست دارم 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
ببین ما آدم بی عیب نداریم! اصلا و ابدا  ولی خب من خودمو دوست دارم وقتی خودتو دوست داشته باشی خ ...

نمیدونم چجوری اعتمادبنفسمو تقویت کنم.من جوریم ک از خودم راضیم تازمانیکه مردم نظرات بد ندن.البته بیشتر نسبت ب نظرجنس مخالف حساسم ینی تنها لیل اینک از همه دوری میکنم اینه نکنه کسب عیبم کنه درحالیک ظاهرم خوبه .خودم خیلی زودرنجم

میگن گفتن دماِغم نیاز ی عمل داره ب روم اورد خیلی دلم شکسته

پاور فول به معنای اسم کابریت احترام بزار و قدرتمند باش دلت نشکنه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
داره ک داره تو لازم نمی دونی عمل کنی توام با احترام بگو پیشنهاد خوبی دادی روش فکر میکنم یا بگو پیشن ...

ن گفتم غلط میکنی با من میای بیرون براس چی میای وقتی نظرت اینه گقت شوخی کردم ک مشکلی نداره و اینا

بایدباهاشون بحث کرد؟یا کلا قط رابطه

وقتی اینجوری میگه یعنی عاشق آدم نیست همین طوری از سر خوشی 

من باشم باهاش رابطه مو ادامه نمیدم

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
نمیدونم چجوری اعتمادبنفسمو تقویت کنم.من جوریم ک از خودم راضیم تازمانیکه مردم نظرات بد ندن.البته بیشت ...

من یه بار یکی از دوست پسرام بهم گفت وقتی میخندی زشت میشی 😐

منم گفتم زشتی من به خاطر درون زشت توعه 

خوبه آدم عیبش مثل من مشخص باشه نه اینکه مثل تو باشه 😂😂

بزن بیست ویژگی زنان که مردان دوست دارن رو اونا کار کنی حله 

میدونی از هرکی میشنیدم مهم نبود ولی این ک این حرفو زد پشمام ریخت یلحظه سکوت کرد

میفهمم

آدم شوکه میشه