2777
2789
عنوان

خدای من...

58 بازدید | 10 پست

سلام خدای مهربونم دلم خیلی واست تنگ شده اخه خیلی ازت دور شدم...

خودت از دردام مشکلاتم خبر داری...کمکم کن امسال همونطوری باشه که میخوام...کمکم کن به آرزوهام برسم...فکر میکنم وقتش باشه یکم آرامشو تجربه کنم...‌🙂♥️

اگه دوست داشتین واسم یه صلوات بفرستید مرسی💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ادامه زندگی چاره ای جز قوی بودن ندارم...💙

اینو تجربش کردم که میگم عزیزم اگر بخوای به اجبار قوی باشی چون واقعی قوی نیستی یه جا کم میاری و خورد میشی باید از درون قوی بشی باید بتونی از دست بدی و بعد چند وقت باهاش کنار بیای و اون از دست دادنه تاثیری تو روند زندگیت نداشته باشه

برای........تو بنویس❤️
اینو تجربش کردم که میگم عزیزم اگر بخوای به اجبار قوی باشی چون واقعی قوی نیستی یه جا کم میاری و خورد ...

میدونی آخه من زندگی پیچیده ای دارم دیگه خسته شدم میخوام عوض شم ولی شرایطم سخته پس باید قوی باشم  اگه نباشم بازم همینی میشم که الان هستم

اینو تجربش کردم که میگم عزیزم اگر بخوای به اجبار قوی باشی چون واقعی قوی نیستی یه جا کم میاری و خورد ...

قسمت اخر متنتو درست متوجه نشدم ولی فکر کنم‌ منظورت اینه اگه چیزی از دست دادم بتونم باهاش کنار بیام اگه اینه من الان به این‌مرحله رسیدم...