2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

80 بازدید | 7 پست

من خیلیییی هزینه کردم برا کنکور ، سختی هم مامان بابام زیاد برام کشیدن مدرسم یه جای دیگه بود پاشدند رفتند نزدیک اونجا خونه گرفتن من راحت برم و بیام براشون خیلی سخت شد هزینه میدند اما من درس نمیخونممم الان هم نمی‌دونم چیکار کنم دلم میخواد برگردم سال دهممم😭😭

دلت نمیسوزه براشون؟؟ اینقد زحمتتو میکشن که تو بیای بگی درس نمیخونم؟ مشاور انگیزشی بگیر

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم اشتباه میکنی اینجایی گوشیتو خاموش کن یا بفروش بشین درستو بخون مگه چقد دیگه وقت داری استفاده کن بهترین زمانه

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

ببین گلم کنکوریا اگه یه هل داده بشین میوفتن رو ریل تو اگ شروع کنی به خوندن کم کم عادتت میشه ازش لذت میبری 

وقتایی که رقیبات دارن میگردن و میخوابن تو بیدار باش و بخون 

خب از الان بخونی که بهتره تا که هی روزا رو بشماری تا تموم بشن تازشم میخوای این سه چهار ماه رو الکی سپری کنی

بشین بخون کلی رتبت جا به جا میشه هر روز که بخونی به موفقیت نزدیکتر میشی