2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه درباره راستو دروغش نظر داد ولی اینو میدونم که هرچی که هست قصدش اینه دوباره بهش نزدیک بشه و وار ...

ک برمیگرده؟ حسش

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
ارشدموشهر و رشتع ای ک میخام قبول نهایی میشم؟؟ ازمون بانکمو قبول نهایی میشم؟

ارشدت رو عالی میدی و شهری که میخوای هم قبول میشی با رشته دلخواهت هم میاری  آیندع خوبی داری

بانک هم با اول  قبولی 

منو میگی کی با شخص جدید اشنا میشم؟ و پولدار و خشگل هست؟ خصوصیاتش چیه 

بنظرم زود اشنا میشی ولی احساسی تصمیم میگیری اره خوشگلم هست پولدار معلوم نیست ولی وضعش خوبه

چجور بگم یجوری یکارایی میکنی که ناخواسته اونو جذب میکنه 

میشه از مشخصات همسر آینده من بگی 

یا اسم شخصی که روم کراشه 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
ارشدت رو عالی میدی و شهری که میخوای هم قبول میشی با رشته دلخواهت هم میاری  آیندع خوبی داری بان ...

واییییی خداازدهنت بشنوه اجی🥲😍

میش بگی ازدواجم چ زمانیه سنتیه یا دوستی🥲

شاغل شدنم چ زمانیه دولتیه یا ن

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
ارشدت رو عالی میدی و شهری که میخوای هم قبول میشی با رشته دلخواهت هم میاری  آیندع خوبی داری بان ...

عزیزم از منم میتونی چیزی حس کنی؟‌

مشکلم زود حل میشه؟‌ همسرایندموچطوری میبینی؟‌ 

٥٠تاصلوات میفرستم واست

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
عزیزم از منم میتونی چیزی حس کنی؟‌  مشکلم زود حل میشه؟‌ همسرایندموچطوری میبینی؟‌  ٥٠تاصلو ...

حس میکنم مشکلت ب امید خدا تا قبل ۱۳ بدر حل میشه

همسرت هم از طریق دانشگاه ، هم ترمیت اشنامیشی ،

همسری خوب و خوشتیت بعد یه سال هم ازدواج میکنی باهاش