2777
2789
عنوان

خواهرم موقع نماز یکیو دیده که...

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 22 پست
نه حالا بعضیا مسخره میکنن ولی شاید امام زمان بوده شوخی نمیکنم چون از این چیزا شنیدم که آدمایی که پا ...

نمیدونم شاید ما علمشو نداریم کاش یکی بود علمشو داشت و اطلاعاتش زیاد بود راهنماییتون میکرد

عزیزدلم یکی از کرایتریا های اسکیزوفرن یا اختلالات توهمی دیدن کسی، یا شنیدن صدایی هست که "بهت دستور م ...

نگفته من عاشقتم گفته بیا بریم باهام من خوشبختت میکنم و میتونم شفات بدم 

و اینکه خواهرم سلامتی 

این چیزایی ک میگید درست ولی قبل و بعد ادامه داری هم داره درسته؟! فقط یبار ک اینجوری نمیشن این آدمایی ک میگین !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون نباید بیفته فعلا به حول و قوه ی الهی من و شما سالمیم🤦🏻‍♀️🤌🏻

من از یه عالمی سوال کردم بهم گفت اگه بخوای یسری چیزارو ببینی باید خیلی بیشتر وصل باشی به بالا ولی من در حد معمول میتونم توانش نمیبینم تو خودم 

چیزایی ک گفتن خیلی سخت بود و سنگین 

من خودمم یه بار بچه هام مریض میشدن و حالشون بد بود خسته شدم بودم و حالم بود و گریه میکردم

نمیدونم خواب و بیداری بود یکی بهم گفت نذر علی اصغر حسین کن

صبحش به مامانم گقتم گفت بذار به فلانی بگم که تو کار خیره

اون طرف گفت الله اکبر امشب هیئت برای علی اصغر داریم دنبال بان ی میگردیم به بچه ها شیر کاکائو و کیک بدیم هیشکی نیست

اونم گفت دخترم این خواب رو دیده

خلاصه اونا خودشون همه کاری رو درست میکنن

نگفته من عاشقتم گفته بیا بریم باهام من خوشبختت میکنم و میتونم شفات بدم  و اینکه خواهرم سلامتی& ...

خودتون با عقلتون این رو میپذیرید؟😐🤌🏻🤦🏻‍♀️

اگر میپذیرید که تشویقشون میکردید برن🤦🏻‍♀️

بعدا خودتون هم با ایشون برای ویزیت تشریف میاوردین🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من نمیگم الان ایشون اسکیزوفرنیا دارن، دارم میگم این توهم کاملا یک زنگ خطر هست، چیز خوبی نیست، قاعدتا خطرناکه و نیاز به مراقبت و در صورت لزوم مراجعه زود هنگام داره🤌🏻

من نوجوون بودم مادرم نذر شله زرد داشت آخرش زیارت عاشورا میخوند یکسال گفتم بزار من بخونم 

خوندم درشو گذاشتیم بعد نیم ساعت ک درشو برداشتیم یه یا حسین واضح روش درومده بود 

من هنوز بعد این همه سال یادمه اون صحنرو موهای تنم سیخ شده بود 

مامانمینا پراشون ریخته بود 

مامانم سال قبلش ک خونده بود یه درخت پر از شکوفه درومده بود ک از یه عالمی پرسیده بود گفته بود اون درخت طوبی هست یکی از درختای بهشته

خودتون با عقلتون این رو میپذیرید؟😐🤌🏻🤦🏻‍♀️ اگر میپذیرید که تشویقشون میکردید برن🤦🏻‍♀️ بعدا ...

اگه دوست داشتید جواب بدید ممنون

یکی از عزیزام هرازگاهی میگه من بدرد هیچی نمیخورم کاشکی نبودم و دیدش به دنیا منفیه و حتی چند بار گفتی من دلم میخواد بمیرم تا راحت بشم 

خیلی وضعش خطریه ؟

خودتون با عقلتون این رو میپذیرید؟😐🤌🏻🤦🏻‍♀️ اگر میپذیرید که تشویقشون میکردید برن🤦🏻‍♀️ بعدا ...

عقل و علم حاضر ما انسانها در برابر علوم ماورایی و کائنات هیچ هست 

ایشون چون تعریف کردن دیگه اتفاق نیفتاده واسشون

اطلاعات علمی خوبه ولی اطلاعات ماورای علمیتون روهم روش مطالعه داشته باشید البته از مراجع معتبر 

ضرر نمیکنید😉