2777
2789
عنوان

دهاتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 25 پست

منم روستاییم .روستاییا بیشتردنبال طلاخریدن وپس،اندازن .اکثراهم چادری هستن براهمین هرچقدرهم تیپ بزنن دیدا نمیشه وکلا هرچیزی روهم نمیتونن بپوشن زیرچادر و حتی اگرچادرنندازن هم هرچیزیو نمیتونن بپوشن چون شاخ نمامیشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم روستاییم .روستاییا بیشتردنبال طلاخریدن وپس،اندازن .اکثراهم چادری هستن براهمین هرچقدرهم تیپ بزنن ...

اره دقیقا

من‌امروز به شوهرم میگفتم اقا وقتی حجاب من کامله جاییم دیده نمیشه این کوفتی و چرا باید سر کنم

شوهرم میگفت خب سر نکن😐

چادری اگرهستی صدملیونم خرج تیپت کنی فایده نداره سعی کن چادرنندازی 

نمیشه که

جایی ک من زندگی میکنم قبلا روستا بود اما الان خیلی پیشرفت کرده 

اما از این لحاظ پیشرفت نمیکنه

تازه دخترا ک دارن بزرگ میشن چادر نمیزارن اما ماها واقعا قربانی شدیم 

این یه مورد نباید اجبار باشه باید سلیفه ای بود ک هرکی دوست داشت و علاقه مندبود سر میکرد

من ک سر سوزنی راضی نیستم

نمیشه که جایی ک من زندگی میکنم قبلا روستا بود اما الان خیلی پیشرفت کرده  اما از این لحا ...

اره اینجاهم همینه دخترای بچه ترنمیندازن بزرگترا قربانی شدن البته بعضی روستاهاروشنفکرن هرکی هرچی دوسداره میپوشه ولی منم جدیدا نمیندازم خارج ازروستاوعروسیا 

اره اینجاهم همینه دخترای بچه ترنمیندازن بزرگترا قربانی شدن البته بعضی روستاهاروشنفکرن هرکی هرچی دوسد ...

منم وقتی بیرون از اینجا برم‌چادر نمیبرم تو عروسیاهم نمیندازم

برا کدوم استانی

توی شهر فضای رقابتی بالاست،چیزهایی که مد میشه بیشتریا تو روستا نیست،به خودت نرسیدت،طرز صحبت و رفتار،امکانات همه اینا باعث میشه تو بفهمی طرف روستایی یا شهری قصد بی احترامی ندارما ولی از روی این چندتا میشه فهمید

به نظرم هر چقدر بچه های شهرستان یا روستا به خودشون برسن باز هم سلیقه هاشون با شهرنشبن هایی که نسل اندر نسل در شهر بودن متفاوتن

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز