2777
2789
عنوان

بعضی از دخترای قد بلند چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 127 پست
مگه هر کی میره اینستا بیکاره؟😂😂 واقعا با این رفتارتون نظرمو تائید کردین

خب خداروشکر 

کسی ک اینستا میره بیکار نیست کسی همچین تاپیک بی ربطی میزنه بیکاره 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بخدا منم میفهمم اینو  ولی واقعا ناراحت میشم اسی اینطور ب قد بلندا توهین میکنه یعنی میگی ...

بنظرم برو چشم پزشک 😂😂

عنوانو دوباره بخون نوشتم بعضی

من به همه  قد بلندا توهینی نکردم نوشتم بعضی

تکرار میکنم بعضی حالا تو خودتو جز اون بعضی ها میبینی مشکل من نیس

اوکی من بیکار ک این تاپیکو زدم تو خودتم اومدی تو این تاپیک😂

اومدم روشنت کنم ولی فیوز از ته پریده

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
هیشکی منو تا حالا ب خاطر قدم تخریب نکرده این هزارمین بار هست ک مینویسم قدم ۱۶۵ هست  من همه قد ...

هی میگی ۱۶۵ هستی مثلا خیلی استانداردی؟😂

شما یا خیلی بی فرهنگی که به رفتار بقیه اونقدری فضولی میکنی که تاپیک میزنی دربارش 

با زخم خورده ای 

الان من باید تاپیک بزنم وای چرا بعضی از قد کوتاها انقدر عقده ای هستن😂😂😂😂

نه من بیکار نیستم😂

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
هی میگی ۱۶۵ هستی مثلا خیلی استانداردی؟😂 شما یا خیلی بی فرهنگی که به رفتار بقیه اونقدری فضولی میکنی ...

من ب چیزی ک دست هیچکس نیست استاندارد تعیین کنم

والا ت ک فضول تری😂ب سلیقه مردم احترام نمیزاری😂😂