2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیایی که ما درش کار کنیم و خدمت کنیم و آخرتمون رو بسازیم  چه بدی داره  ما از دنیا به عق ...

چقد دیدگاهشونو دوس دارم

صحبتاشون در مورد دنیا و آخرت.

خیلی فلسفیه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یادت باشه دنیا 

من لایق بهترینام 

رشته مورد علاقمو 

زندگی ایده آلمو ...

مرد رویاهامو 

در کوتاه ترین زمان ممکن ازت می خوام ❤🌾

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
چقد دیدگاهشونو دوس دارم صحبتاشون در مورد دنیا و آخرت. خیلی فلسفیه

اینها کلام زیبایی مولا علی است قربونش برم 

ما از خودمون چیزی نداریم 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

یه روز حقمو ازت میگیرم تا حالیت بشه با کی طرفی،تا اون روز هرکاری دلت میخواد بکن هرچقدر میخوای بهم بخند ولی یه روز وقتش میرسه که من بهت بخندم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

اینها کلام زیبایی مولا علی است قربونش برم  ما از خودمون چیزی نداریم

آره میدونم

آخر کامنت نوشتید از حضرت علی هست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

تومحشرییی ،فوق العاده ای دوست دارم

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
آره میدونم آخر کامنت نوشتید از حضرت علی هست

کاملش اینه که 

از ایشون سؤال میکنن ، شما دنیا رو دوست داری یا آخرت رو 

میفرمایند: من یه ساعت دنیا رو به هزار سال آخرت نمیدم 

چون تو اون یه ساعت در دنیا کاری میکنم ، تا هزاران سال در آخرت بهره ببرم

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .