2777
2789

بعضیا که کلا جواب نمیدن....

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال ب دوستام تبریک نگفتم خواستم ببینم اونا میگن هر سال من همیشه پیش قدم میشدم چند تاشون تبریک گفتن 😂😬

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

خیلــی حس بدیه آدمو از پیامی که فرستادن پشیمون می‌کنن..حالا این خوبه من واسش فرستادم سین زد جواب نداد😐یا یکیشون فقط لایک کرد و تامام😕...از همین اول سالی دارن میگن لیاقت توجه و محبتتو ندارم(من اینجوری خودمو تسکین میدم😂)

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
خیلــی حس بدیه آدمو از پیامی که فرستادن پشیمون می‌کنن..حالا این خوبه من واسش فرستادم سین زد جواب ندا ...

اره جمله خوبی برای آروم کردنت انتخاب کردی 😂

ولشون کن بی توجه باش و اهیمت نده اونام اگ پیام مناسبتی دادن توام با ی لایک جواب بده 

و سال دیگه از لیست کسایی ک باید بهشون پیام بدی حذفشون کن