2789
ازبیمارستان ک اومدی کم کم راه برو ک بخیه هات زودجوش بخوره.باید مراقب باشی عفونت نکنه بخیه هات.فعلا ا ...

گلم مبارک باشه عزیزم بچه ت فروردینی میشه آخ که من چقدردوست دارم بهارو

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مسکن استفاده میکردی عزیزم دردش جوری که نشه بلند شد؟ برای دکتر بردن نوزاد یا غربالگری سه تا پنج‌روزش ...

اینجوری نیس که نتونی بلند بشی

من شیاف دیکلوفناک میزاشتم هر ۶ ساعت

حمام و سرویس بهداشتی می رفتم و....

برای غربالگری هم شوهرم با خواهرم بردنش

من نرفتم

خب خداروشکر عزیزم برای غربالگری نوزاد که سه تا پنج روز میبرن راحت بودی میشد راحت رفت و اومد؟

آره سخت نگیر من کارم میگردم خدا کمکت میکنه تعدیه خوب کن اصلا نمیفهمی سزارین کردی من سومین بچه م هست الحمدلله راصیم 

من عین خرس خوابیدم نزدیک دو ماه 

شیفتی خواهرام و مادرم میومدن خونمون 

کلا بچه رو نگه میداشتن 

منم فقط خواب 

عین گیجا بودم 

شش روز بستریم کردن بعد سزارین 

زیر دستگاه و ...بودم 

بهم میگفتن تو کرونا گرفتی و فلان بستری شدی 

بعد یه مدت که خودمم شک کردم نه سرفه نه هیچی 

فهمیدم توی اتاق عمل سکته زده بودم بهم نمیگفتن 

🤦‍♀️😫🤣

ولی بعدش همش خواب بودم توی خونه فقط برا غذا و ...بیدار میشدم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
وای واقعا چرا سکته بیهوشی کامل بودی؟

اولش ۱۸ بار امپول رو توی کمرم فرو کرد بعد نشد بزنه 

تا زیر گردنم اومد از پایین تا بالا فرو نمیرفت امپول 

بعد به دکتره گفت از گردنش بزنم 

من ترسیدم گفتم بیهوشی کامل بدین 

کامل بیهوشم کردن 

بعد بهوش اومدم دیگه توی اتاق تنها بودم زیر دستگاه و بهم از اون چیزا هست میچسبونن به بدن ...بود با اکسیژن 

بعد گفتن نترس کرونا داری 

اوردیمت اینجا 

بعد دیگه ماجرا ها داره 

خاطره زایمانم نوشتم توی اون یکی کاربریم هست 

اونم مالکوم هست خواستی بخون 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم چقدر سختی. کشیدی 

اره سخت گذشت ولی گذشت