2777
2789
هیچ جا  ولی برادرشوهرم ک از ما کوچیکتره زنگ زده میگه میخوایم ناهار بیایم خونتون... هنوز نمیتون ...

من اصلا خوشم نمیاد کسی از خودش دعوت کنه خب شاید اون طرف برای خودش برنامه ای داشته باشه 

من اصلا خوشم نمیاد کسی از خودش دعوت کنه خب شاید اون طرف برای خودش برنامه ای داشته باشه 

دقیقا! من مریض بودم و مسافرت نتونستم خونمو هنوز شبیه روز قبل مسافرت کنم بعد میگن ناهار ... اگر میخوای سر بزنی بیا سر بزن ناهار گفتنت چیه؟

ما تو این چندسال یه بار گفتیم شام میایم شاممنونم با خودمون بردیم از بیرون کباب گرفتیم بازم من خجالت میکشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداییش خودشون برای مهمون کم نمیذارن خیلی مهمون نوازن ولی من با این حرکتشون هنوز نتونستم کنار بیام‌ ک بگم فلانی ما داریم وعده میایم...

من فقط الان حالم خوب نیست خونمم مرتب نیست نمیتونم مهمون داری کنم اگر نه مشکلم اصلا غذا نیست نهایت از بیرون میگیرم

خداییش خودشون برای مهمون کم نمیذارن خیلی مهمون نوازن ولی من با این حرکتشون هنوز نتونستم کنار بیام‌ ک ...

دقیقا وقتی مریض باشی اصلا حال اینکه خودتو تو آینه نگاه کنی نداری چه برسه مهمونی بدی در کل همیشه در کنار شاد باشید خوش بگذره