2777
2789
عنوان

قطعی آب

165 بازدید | 21 پست

آبمون از۷شب قطعه لامصب ظرفام مونده حمومم نرفتم طبقه چهارمیم طبقه اولیا آب دارن دعا کنید حداقل تا۱۲آب بیاد

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا از ظهر آب ندارم ظرفهای ناهار و شام مونده 

حموم نرفتیم 

لباسهای توی ماشین لباسشویی مونده 

☹️☹️☹️🤕🤕🤕😬😬😬

الانم بیکار نشستم تخمه میشکنم 

اینم عکسش 😬🤣

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
همه دارن خودشون میسابن😶‍🌫️😂

آرهههه😂😂از شانس امروز دوستم گفت بیا بریم بیرون شال بخرم رفتم کارام موند

بخدا از ظهر آب ندارم ظرفهای ناهار و شام مونده  حموم نرفتیم  لباسهای توی ماشین لباسشویی م ...

واااای خیلیی بده

واااای خیلیی بده

بخدا از شدت عصبانیت قاطی کردم 😬

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
آره‌منم،خداکنه بعداز تحویل سال حداقل بیاد

فکر کنم تا صبح کار داریم 😬

بیاد اشکال نداره من راضی ام

آره بخدا 

شوهرم میگه نمیشه بخوابی صبح کارهات رو انجام بدی ☹️☹️☹️ بهش میگم تا من بیدار بشم بازم روز از نو روزی از نو میشه برام 😬

آره بخدا  شوهرم میگه نمیشه بخوابی صبح کارهات رو انجام بدی ☹️☹️☹️ بهش میگم تا من بیدار بشم بازم ...

خداکنه حالا تا فردا بیاد

آره بخدا  شوهرم میگه نمیشه بخوابی صبح کارهات رو انجام بدی ☹️☹️☹️ بهش میگم تا من بیدار بشم بازم ...

شوهر من بیدار شه و میگه بریم خونه مامانم،مامان اسکلش میگفت بعداز سال تحویل بیاید😵‍💫😵‍💫