2777
2789
شمع تراپی فقط پیش ادم کاربلد حضوری یاغیرحضوری پیش کسی انجام بده ک یکی کازشوحضوری انجام داده نتیجه دی ...

عزمزم اگه کسیو میشناسی شماره ای پیجی چیزی ازش دارید منم برم پیش ایشون؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم پیج نیلگون کارش چطوریه ازش تعریفی شنیدی

تو اینستا دیدم پیجشو 

بنظرم یه زن بد دهن بی شخصیته

البته من نه بهش پیامی دادم نه میشناسمش ولی پیجش باز بود دیدم مدام با همه دعوا و فحش فحش کاری داره استوریشم کرده میتونی بری بخونی...

بعدم کم مونده ادعای خدایی هم کنه یه جور میگه قدرت دارم انرژی دارم!! اخه چ انرژی ای؟؟

همه چیز بر مبنای باوره

شما به کار اون ایمان نداشته باش اگه نتیجه دیدی! وگرنه به سنگم ایمان داشته باشی نتیجه میگیری 

در کل من از کارش خبر ندارم ولی تو یه پیج دیگه یکی دو نفر گفته بودن خوب نیس اما خب من نمیدونم شایدم واقعا خوب باشه ... دیگه خودتون میدونید امتحان کنید یا نه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

تو اینستا دیدم پیجشو  بنظرم یه زن بد دهن بی شخصیته البته من نه بهش پیامی دادم نه میشناسمش ولی ...

واقعیتش همش میگه من اولین شمع تراپ اینستام

یه هزینه بالایی هم میگه

چون دیدم تاپیک زدید واسه همون پرسیدم ببینم میشناسید یا نه چون متاسفانه تو اینستا اون قدر شمع تراپ زیاده بعد یه عالمه هایلایت من کارم خوبه اینا میزارن آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه

واقعیتش همش میگه من اولین شمع تراپ اینستام یه هزینه بالایی هم میگه چون دیدم تاپیک زدید واسه همون پ ...

خب اولی یا اخری باشه اصلا مگه میخوان مدال بدن؟؟

کسی که میخواد یه کار معنوی با شمع انجام بده 

چون شمع خودش انرژی داره و نماد چهار عنصر کره زمینه؛ باید حداقل ذره ای ارامش تو وجودش باشه یا نه؟

من دیدم فقط فحش و دعوا و مسخره کردن دیگرانو داره تو استوری هاش برا همینم حالم بد شد و بنظرم دروغه

اما اگه اعتماد داری انجام بده خب 

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

شما کسی رو میشناسی به عنوان شمع تراپ که انرژیشم خوب باشه

من کسی رو قبول ندارم

شمع تراپی رو خودمونم میتونیم انجام بدیم

سرچ کن تو یوتیوب شمع تراپی اموزشش هست

تو اینستا دیدم پیجشو بنظرم یه زن بد دهن بی شخصیتهالبته من نه بهش پیامی دادم نه میشناسمش ولی پیجش باز ...

آره اون رفت ماشین خارجی و خونه خرید خیلی بی شعور بود 

این اخریا کار اش و حرفاش غلط در می اومد

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم