2777
2789

شوهرم سربازه .ماموریت فعلا. ۶ ۷ ۸ فروردین قراره بیاد مرخصی .گوشیشو نبرده گفت میاد که نیومد رفت تا مرخصیش .گف ب داداشم بگو روبیکا نصب کنه عکس گرفتم بفرستم .روبیکا داداشش نصب نشد .

منم سرزده اومدم با خط خودش نصب کردم .ی نفرو زده بود خطیب 2 ولی دختره .باراول زنگ زدم جواب داد .چن بار دیگه با خط مختلف زنگ زدم جواب نداد بعدپیام دادم تماس بگیرید .نوشت شما؟

شوهرم زنگ زد بهش گفتم این کیه اول زیر بار نرفت گف شاید دوستم خطشو داده زنش و... گف دوستمه بگو داداشم زنگ بزنه بگه سعید خطیب خط صد در صد ماله اونه . دیگه هرچی زنگ زدیم جواب نداد . بعد پیام داده بود شما ب خط شوهرم انگار که جواب داده بود ...عکس میزارم. 

اینم بگم من چن وقت پیش رفتم اکانت روبیکاش همچین کسی نبود و فقط تو مخاطبایه روبیکاشه . صدای دختر بود . 

به قضاوت کنندگان بگویید : اندکی صبر ؛ حوادث روزگار می‌چرخد .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب این کجاش خیانت بود 

هرکسی گذشته ای داره کنکاش الکی نکن شب عیدی زندگی روبه همه زهرنکن اونم سربازه گناه داره 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

اینکه گفته نمیشناسم

دیگه به چی شک داری

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی