2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قسمت دماغم اصلااااا درد نمیکنه اصلااا دانه نزده🥲🥲🥲دارم نمیمیرم🤣

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

من آدم صبوری ام

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
ووا.. ناشکری نکن.. خدارو قهر میادا... دعا کن سالم باشه.. خیلیا حسرت بچه دار شدنو میخورن

دست خودم نیس خیلی ناراحتم اصلا به پسر بچه ها نگاه نمیکردم همیشه نیش میکردم الان ماه نه هستم لباس براش نخریدم شوهرمم نزاشتم بخره

به شوهرم میگم تا ۴٠ سالگی دامادش نمیکنم بره صیغه کنه و حق نداری بهش بها بدی 

نمیدونم چجور مادری بشم براش

دست خودم نیس خیلی ناراحتم اصلا به پسر بچه ها نگاه نمیکردم همیشه نیش میکردم الان ماه نه هستم لباس برا ...

وااا🙁🙁🙁 بعد همین پسر میشه عصا دست و میبینی چقد ب دردتون میخوره.. خخخ.. چ فکرا میکنیا.. ممکنا اثرات برداریته🙁

وااا🙁🙁🙁 بعد همین پسر میشه عصا دست و میبینی چقد ب دردتون میخوره.. خخخ.. چ فکرا میکنیا.. ممکنا اثرا ...

هم دایی ها بی معرفت بودن هم داداشام هم پسرخاله هام کلا پسزای فامیل برای زن هاشون فرششششته و برای پدر مادرو خواهر پر از فیس بودن چون زن از طبقه خیلی بالا براشون گرفتن و اومدن محبت کنن ولی جوابش.... 

شوهر خودمم با مامانش دقیقا مثل پسرای فامیلمونه برای من جون میده ولی با مامان و خواهر نه.... 

برای همین متنفرم از پسر داشتن هیچ حسنی نداره برای مردم باید بزرگش کنم دست خودم باشه از ارثم محرومش میکنم😐😐😐

هم دایی ها بی معرفت بودن هم داداشام هم پسرخاله هام کلا پسزای فامیل برای زن هاشون فرششششته و برای پدر ...

😂😂🤣 دیوونه.. خو تو تربیتش کن .. مثلا میخاد زیر دست تو بزرگ بشه ها.. خوب و بدو تو مخای یادش بدی

😂😂🤣 دیوونه.. خو تو تربیتش کن .. مثلا میخاد زیر دست تو بزرگ بشه ها.. خوب و بدو تو مخای یادش بدی

نمیدونم چی بشه 

به دنیا بیاد کاش مهرش به دلم بیفته فقط چون شوهرم خوشحاله دلم خوشه

۶ ماه بعدش میخوام برم ای یو ای که دختر شه دلم اروم بگیره