هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوهس،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمیکنم تا اون بالایی کریمه ناامیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
خدا نکنه سال جدید واتفاقای جدید امیدت به خدا باشه گلم🌹♥
ممنون عزیزم..انشالله🙂
هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوهس،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمیکنم تا اون بالایی کریمه ناامیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡