2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ینی مانتویی باشه و موهاش یکم بیرون باشه خوشش نمیاد ؟

نمی دونم ولی یه روز یه دختر چادری که دیده بود میگفت دختره دختر خوبیه چون چادریه و آرومه.البته دختره نامزد داشت و اون داشت کلا میگفت و اصلا نظری روش نداشت کلا خیلی بی احساسه

نمی دونم ولی یه روز یه دختر چادری که دیده بود میگفت دختره دختر خوبیه چون چادریه و آرومه.البته دختره ...

چه حرف بی منطقی زده😐هرکی که چادریه نمیشه گفت حتما ادم خوبیه. من یکیو میشناسم چادریه ازش هرکاری بگی برمیاد با اینکه شوهر داره ولی با یه دکتر رابطه نامشروع داره علاوه بر اون دنبال تور کردن مرداس .حالا منی که بی حجابم تاحالا تو واقعیت با پسری ارتباط نداشتم چون خوشم نمیاد ادم با هرکسی باشه

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
چه حرف بی منطقی زده😐هرکی که چادریه نمیشه گفت حتما ادم خوبیه. من یکیو میشناسم چادریه ازش هرکاری بگی ...

دقیقااا منم همینو میگم خوب و بد بودن اصلا ربطی به چادر و اینا نداره من خودم چادر دوست ندارم و حرفشم از نظرم غیر منطقی بود و عقایدشو نمی پسندم