2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو همسرم ۱۳ سال تفاوت داریم اون ۶۶ ایه من ۷۹ ولی اصلا متوجه این تفاوت نشدیم تا قصدمون جدی شد و اینکه الان عاشقانه و دیوانه وار همو دوستداریم بنظرم تفاهم دوطرف و اینکه بتونن همو قبول کنن خیلی مهمه

I’m happy 😆 
منو همسرم ۱۳ سال تفاوت داریم اون ۶۶ ایه من ۷۹ ولی اصلا متوجه این تفاوت نشدیم تا قصدمون جدی شد و اینک ...

شوهرت بهت وابسته ست؟

منم ۷۹ ام شوهرم ۶۹ دوسم داره و وقتی تنهاییم مشکلی نیست ولی تا خانوادشو میبینه اصلا سمت من نمیاد

شوهرت بهت وابسته ست؟ منم ۷۹ ام شوهرم ۶۹ دوسم داره و وقتی تنهاییم مشکلی نیست ولی تا خانوادشو میبینه ...

وای بطرز شگفت انگیزی بهم وابستست بخدا انگار اون بچه منه یه بار بدون اون اومدم خونه مادرم یادم رفت بهش بگم عین دیوونه ها حتی جا رخت خوابیم گشته بود انقدر ناراحت بود بهم زنگ زده بود میگفت کجایی زود اومد پیشم درکل خیلی دوسم داره واقعا برگردم عقب انتخابش میکنم دوباره 

خانواده همسر منم خیلی میونمونو خراب میکردن و دعوامون میدادن ولی همسرم اجازه نداد و الان یکسالو نیمه ک نمیبینمشون

I’m happy 😆 
وای بطرز شگفت انگیزی بهم وابستست بخدا انگار اون بچه منه یه بار بدون اون اومدم خونه مادرم یادم رفت به ...

هیییییی

پس چرا این اینجوریه😫

خیلی ازص ناراحتم و الان دلم میخواد بهش یه پیام بدم و ناراحتیمو نشون بدم

هیییییی پس چرا این اینجوریه😫 خیلی ازص ناراحتم و الان دلم میخواد بهش یه پیام بدم و ناراحتیمو نشون ...

ببین هیچیو تو دلت نگه ندار من برا اینکه ب این جایگاه برسم خیلی تلاش کردم فکر نکن که همه زندگیا از اول گل و بلبل بوده من روز اول همسرم طرف مادرشینا بود ولی من انقدر صبور بودم و جواب خانوادشو ندادم و جواب اعصاب خوردیای خودشو ندادم دید ن واقعا مشگل از من نیست و از خودشونه ن تنها پشتمو گرفت بلکه بیشتر عاشقم شد فقط وقتی خانوادش ناراحتم میکردن بدون توهین و بدون حرف بد ناراحتیمو میگفتم مثلا میگفتم من مادرتو انقدر دوستدارم چرا اون با من اینطوری میکنه مگ بدی من چیه من خیلی اونجا احساس حقارت بهم دست میده اونم نگاه میکرد میدید حق با منه طرف منو گرفت بعد مدتی تلاش کن برا زندگیت هیچیم تو دلت نگه ندار بزار بدونه ولی با سیاست و بدون بی احترامی

I’m happy 😆