2777
2789
عنوان

من يه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 68 پست
منم خجالتی بودم درست شدم خداروشکر 😐

اینم که میگم منظورم اینه مثلا قبلا همش ازم پول یا کار میخواستن نمیتونستم نه بگم الان درست شدم ولی تا کسی حرفی میزنه نمیتونم جوابش رو بدم،،😫خجالت میکشم

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من جوری ساکتم ک حتی مادرم شک میکنه ک لالم یا نه   الان ۱ سال و نیمه با پسریم ک حرف میزنه ...

اووووف مامانت کجاس حرفای دخترشو ببینع🤣🤣🤣🤣

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
خب مال من پيدا نميشه !  نيست  همه دنبال دختر بامزه هستن

نه اینجور نیست ک همه دنبال دختره بامزه باشن  یکی میاد  ک تورو  بیشتر از هر کسی دوس داره  برا خودت میخادت برا قلبت ن قیافه بامزه بودن  اگه پایبندم باشید ‌ خیلی قشنگ تر🙂

خيلي ناراحتم بخاطر ساكت بودنم اصلا دوسش ندارم  بخاطر همينم حافظم ضعيف شده استعدادم كمرنگ ...

ببین کسی که تو رو دوست داشته باشه همه چیزتو دوست داره اصلا خودتو ناراحت نکن همه چیز بستگی به قسمتت داره

عزیزم بنظرم بهترع چند تا کتاب بخونی و من تو ایتا یه کانالی دیدم که خیلیا راضین هنر فن بیان عالیه اگر شرکت کنی بنظرم باید فن بیانتو درست کنی کم کم ازخجالت درمیای

کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف  ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁
چطوری ؟🥲

خجالتی بودنم که خوب نشد تا کسی حرفی میزنه خجالت میکشم ولی بلدم دیگه نه بگم 

چون قبلا ازم درخواست می‌کردن نمیتونستم نه بگم خجالت می‌کشیدم میترسیدم ناراحت بشه طرف بعد دیگه تمرین کردم چطور دلیل بیارم و نه بگم تو تنهایی با شخص خیالی بحث میکنم و جواب میدم بدون خجالت تا حدودی خوب شدم 😁

اووووف مامانت کجاس حرفای دخترشو ببینع🤣🤣🤣🤣

🤣 تو چت خیلی خوبم ولی تو جمع و روبه رو هیچ ساکت سر به زیر باورت میشه من سر اینکه خجالتی بودم و دوس ندارم با کسی صحبت کنم  مدرسمو ول کردم چون وقتی میبرد پا تخته استرس کل تنم  سرد میکرد

عزیزم بنظرم بهترع چند تا کتاب بخونی و من تو ایتا یه کانالی دیدم که خیلیا راضین هنر فن بیان عالیه اگر ...

فن بيان  بيشتر براي اداره و اينا يا سخنراني ياد ميدم 

حرفاي قلمبه ثلمبه يادت ميدن  

خجالتی بودنم که خوب نشد تا کسی حرفی میزنه خجالت میکشم ولی بلدم دیگه نه بگم  چون قبلا ازم درخوا ...

چقدر خوب

من آدم اجتماعیم نیستم 🙂درنتیجه آداب معاشرتم زیاد بلد نیستم منطورم زبون ریختن و تعارف و ایناس

دقيقا حرفم اماده نيست  حرف زدن بلد نيستم

من اینجوری خیلی بلا سرم اومد البته از همجنس خودم

ولی پسرا دختر خجالتی دوست دارن

که نتونه اذیتشون کنه و بحث کنه