2777
2789
عنوان

م.ی.ل ج.ن.سی

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 23 پست
ما کلا از لحاظ عرفانی صفریم😂🙏

پس کار کنید تا بتونه با غریزش مبارزه کنه و مهار کنه وگرنه کارش به خ-و-د ار-ضا-یی میرسه و بعد از یکی دوسال رل و دوستی و ... فیلم های مستهجن و... دیگه گفتن نداره ته ول کردن غریزه...

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
پس کار کنید تا بتونه با غریزش مبارزه کنه و مهار کنه وگرنه کارش به خ-و-د ار-ضا-یی میرسه و بعد از یکی ...

خب من چجور کمکش کنم ، نمیخوام اصلا ب زبون بیارم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من چجور کمکش کنم ، نمیخوام اصلا ب زبون بیارم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بهش کتابهای زندگی نامه شهدا رو بدید کتاب ابراهیم هادی ، احمدعلی نیری و... خیلی کتاب هست... کتابهایی که به بعد روحانی زندگی هم بپردازه...نمیدونم تا حالا دعای کمیل خوندید یا نه ، پیشنهاد ویژه من معنی دعای کمیله...

اگر هم نیت مسافرت دارید یه سفر به مناطق جنگی برید ( راهیان نور) عرفان اونجا موج میزنه...

سعی کنید یه دوست شهید داشته باشید 

ماهواره کمتر ببینید...

سایت های خوبی هم هستن که میتونن محتواهای مناسب به شما بدن

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

شما فعلا به مادر بگو غذاهای تندو تیز نده بهش... ماست و سالاد و کاهو و اینا بهش بدید یه چندوقت

و چه خواهر خوبی که اینقدر مراقب داداشش هست . ماشاالله بهت... خدا جفتتون رو برای والدینتون حفط کنه

و چه خواهر خوبی که اینقدر مراقب داداشش هست . ماشاالله بهت... خدا جفتتون رو برای والدینتون حفط کنه

ایی کجاشو دیدی ((((: 

اگه بتونی چیکارا کردم و میکنم براش ، برگات میریزه 🥲

شما فعلا به مادر بگو غذاهای تندو تیز نده بهش... ماست و سالاد و کاهو و اینا بهش بدید یه چندوقت

باشه حتما 

مرسی بخاطر کمکت 

امیدوارم سال جدید فقط انرژی مثبت با اتفاقای خوب جذب کنی💚