2777
2789
عنوان

حس عید نیس... هعی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه نه سفره هفت سین چیدم نه مسافرت میرم  نه لباس خریدم

حالا زیاد قدیم رو نمیگم همین 10 سال پیش. موقع عید یه ذوقی داشتم ک نگو... خیابونا رو میگشتم دم عیدی چقد ذوق میکردم. ولی حالا فقط دلم میگیره....خیلی هم سختی کشیدم خیلی. بخاطر همین بهترین زمان زندگیم تا 15 سالگیم بود

حالا زیاد قدیم رو نمیگم همین 10 سال پیش. موقع عید یه ذوقی داشتم ک نگو... خیابونا رو میگشتم دم عیدی چ ...

دقیقاااا منم همون زمانا انقد ذوق داشتم عاشق سفره هفت سین بودم با ذوق میچیدم هرسال خودم سبزه میکاشتم:) 

عاشق خرید عید بودم 

شلوغی بازار:) 

اما الان.....

سال به سال زندگی نخوشتر میشه و مابدبخت تر😓 البته خودنو میگم به کسی بر نخوره

دور از جونت... آره واقعا زندگی خیلی سخت شده. چ از نظر مالی چ از نظر درک و فهم طرف مقابل. واقعا امیدی ب چیزی نیس

کلا منم نوروز دلگیره برام منم تا 15 سالگی یا قبل تر بهتر از الان بودم

چشم و هم چشمی نبود هر کی هر چی داشت و خونش هر جور بود واقعا دور هم خوش میگذشت اما الان اصن صمیمیت اونموقع نیس همع شدن دشمن هم و کسی چشم دیدن کسیو نداره... من همون روزای اول بهار از دوق اینکه هوا چقدر خوبه دلم خوش بود اما الان همه چی عادیه... یادش بخیر میرفتیم خونه مادربزرگ و همه جمع بودیم. الانم همون آدماییم ولی بس ک شرایط عوض شده آدما هم دورتر شدن... کاش میشدزمانو برگردوند به 15 سال پیش

چشم و هم چشمی نبود هر کی هر چی داشت و خونش هر جور بود واقعا دور هم خوش میگذشت اما الان اصن صمیمیت او ...

اره الان خواهر که خواهرته چش تو هم چشمی میکنع و فیس روت میکنه چه برسه بقیه خواهر ندارما و اینو دیدم، کاش برگرده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792