2777
2789
عنوان

خریدام +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 190823 بازدید | 592 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها یه کفش دیدم خوشم اومده ولی اینترنتیه میترسم یه چیز دیگه بفرستن یا شبیه عکسش نباشه میزارم ببین ...

عزیزم از این پیج من همیشه خرید میکنم جنساش عالیه.همونو دقیقا میفرسته

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
لباس پسرم

ای جان خوشیپ کوچولو..مبارکش باشه ..سالتونه سبز شه آن شا الله  

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بچه ها یه کفش دیدم خوشم اومده ولی اینترنتیه میترسم یه چیز دیگه بفرستن یا شبیه عکسش نباشه میزارم ببین ...

یکم صبر کن تو بازار پر میشه ازین مدل،اونوقت میتونی حضوری بگیری،من داداشم کفاشه عکس همین کفشارو برام فرستاد ک عیدی بیاره برام،گفت الان مدل اینه،هرمدلی هم ک اونا میزنن،همون سال مد میشه

اره نظر خودمم همینه نمیدونم چرا این مدلای خوشگلو فقط تو نت میبینم تو مغازه ها اصلا از کفشا خوشم نمی ...

کفشی که میگین تو این پیج هست کفش یونیک برا مهاباده من ازینجا ۴جفت کفش خریدم قیمت عالی جنس با کیفیت و قالب استاندارده 

یه پیجم هست اونم برا شیرازه عکساشون غیرژورنالیه ولی ازونجا خرید نداشتم اونجام قیمت و کیفیت خوبه