2777
2789
نه عزیزم چه گولی والا اگه کارامون اشتباه بود خداام باهامون نبودو انقد حضورشو حس نمیکردیمو برکت بهمون ...

اتفاقا اگر مسیر زندگیت بدون سنگ داره میگذره بهتره یه کم فکر کنی که چرا همه چی رواله چون قطعا کسی که خدا باهاشه تو هر مرحله از زندگیش در امتحانه تا یاد خدارو بیشتر از پیش بکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه بی نماز به چه درد میخوره

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همو نبین.     ۷- نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.19_چرا حس میکنم سرکاریه تاپیک ... برگرفته از @الماسی_در_سایت 
هیچ کدوم از مراجع رو قبول ندارم

مراجع متخصص دینن و در زمان غیبت باید برای فهم دین به افراد متخصص و باتقوا مراجعه کرد.

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-
نعوذ بالله خدا که نیستی بلاخره یکیشون از بقیه اصلح تره شما وظیفه دارید همون رو انتخاب کنی

چون خدا نیستم قبول ندارم و نمیدونم ک اصلحن یا نه 

خدایا میدانم که میبینی...

منم خودم ناخنم کاشته غسل هم میکنم خدا اندازه بنده هاش نامهربون نیس بخشنده است اما بنده ها بعضی چیزا رو از خودشون درمیارن مهم دلته مهم رفاقت بین خودت و خداته من با حرف بقیه و حرف مردم و حرف مرجع و دین و اسلام و ساختگی کار ندارم ببین دلت چی میگه 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

عزیزم همین که یه عده عاقل وبالغ ومومن یک مرجع رو تاییدکنن کافیه وسندی برای همه میشه

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

اگه  خواستی آقایان سیستانی و وحید خراسانی کمتر از بقیه درگیر مسائل سیاسی هستن در موردشون تحقیق کن، مثلاآقای سیستانی الآن توی قم دارن یکی از مجهزترین بیمارستان‌های کشور و با پول خمسای مردم ایران میسازند

در هر حال خانم گل باید یکیو که  صلاحیت داشته باشه تعیین کنی که برای برطرف کردن شبهات و سوالات دینیت بتونی بهش مراجعه کنی

ولی در مورد کاشت ناخن فکر نمی کنم هیچ کدوم بگن غسل و وضو باهاش درسته

الان که رو دستته و تو شرایطی هستی که در حال حاضر نمیشه ریموو کنی باید با جبیره غسل و وضو رو انجام بدی

ولی در اسرع وقت مثلا همین فردا که آرایشگاه بازه بری و ریمووش کنی

چون جبیره  وقتی توصیه شده که بالاجبار توی اون شرایط قرار گرفتی

مثلا دستت پانسمان داره یا پات گچ داره و... 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بله قبوله هر کی میگه خیر تو ۱۴۰۰ سال پیش گیر کرده

عزیز جان، خوب نماز و روزه هم مال همون ۱۴۰۰ سال پیشه دیگه.

اگه برای اجرای دستور دین و بندگی خدا می خونیم، که باید طبق آدابی که براش گفته شده باشه. اگر برای دل خودمونه بحثش جداست

برو تایپیک پرستار افتخاری که میره مرده بشوره ی خانم  فوت کرده وکاشت ناخن داشته رو بخون اگر هنوز باشه ..

تا بدونی که غسل و وضو به هیچ عنوان قبول نیست .خواهشا

خواهرای عزیزم خودتون و گول نزنید خدا مهربون و عزیز و بخشنده هست و درش شکی نیست ولی حکم خداست 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج