2777
2789
هاله توعکس زیاد مشخص نیست خودم قشنگ میبینم خیلی واضح هست بنظرت صبح بزنم یا نگه دارم برا پس فردا؟

نه صبر کن دو روز دیگه بزن البته اگر بتونی صبر کنی آخه پول بیخود میدی اگر مدیکور نیست به احتمال قوی بارداری عزیزم 

خوب پس انشاالله مثبته چون هاله افتاده تو عکس کمرنگ تره  فعلا آز نده چون هورمون بارداریت پایینه ...

اره گلم میگم دوروزه دیگ بی بی بزنم اگ مثبت شد میرم ازمایش توکل بخدا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه صبر کن دو روز دیگه بزن البته اگر بتونی صبر کنی آخه پول بیخود میدی اگر مدیکور نیست به احتمال قوی ب ...

نه مدیکور میدم کاذبش زیاده نمیخرم دیگ ازاون مارک

دعا کن برام گلم 

اره گلم میگم دوروزه دیگ بی بی بزنم اگ مثبت شد میرم ازمایش توکل بخدا 

من بارداری اولم مثل شما کمرنگ شد دوروز بعد موعدم رفتم آز دادم منفی بود بعد هفته بعد رفتم دکتر گفت بارداری قلبشم تشکیل شده الان دخترم ۱۰ سالشه برای پسرمم کمرنگ بود 

انشاالله بارداری چون الکی هاله نمیندازه فقط کمی صبوری کن برای آز 

نه مدیکور میدم کاذبش زیاده نمیخرم دیگ ازاون مارک دعا کن برام گلم 

انشاالله به حق پنج تن دامنتون سبز شده باشه و به خوبی و خوشی و سلامتی بغل بگیریش بزرگش کنی و خلاصه مامان باشی . امیدت به خدا باشه امید داشته باش هاله چیز خوبیه نگران نباش 

دیدی گلم گذاشتم

هاله خیلی کمرنگ میبینم ، موعدت کیه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من بارداری اولم مثل شما کمرنگ شد دوروز بعد موعدم رفتم آز دادم منفی بود بعد هفته بعد رفتم دکتر گفت با ...

مرسی عزیزدلم خیلی امید پیداکردم من تو بارداری اولم لکه لانه گزینی داشتم الان لکه بینی ندارم یکم نگرانم چرا لکه لانه گزینی ندارم

انشاالله به حق پنج تن دامنتون سبز شده باشه و به خوبی و خوشی و سلامتی بغل بگیریش بزرگش کنی و خلاصه ما ...

مرسی ازدعای قشنگت عزیزم ممنون توکل بخدا کاش هاله  کاذب نباشه

دوروزه دیگ گلم ماه قبل ۳۰ پری شدم این ماه ک ۳۰ نیست ۱ حساب میشه

بذار دو روز بعد موعد بزن حتما خبرم کن 😍

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
2790
2778
2791
2779
2792