2777
2789

میدونی عوارضش اینه که وقتی سیپرو رو میخوری اشتهات بازمیشه ولی تا خواستی بزاریش کنار واویلا دیگع معتاد معتاد اشتهات کوره کور میشه بیاودرستش کن میشی لاغر استخونی 

سیپروهیپتادین و اگه میخوری نصف کن بخورا

یهو درستشو بخوری میخوابی تا یه روز بلند نمیشیا😂😂

برا چاقی برو گین آپ بگیر از عطاری بخور

سیپروهیپتادین پوکی استخوون میاره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من میخوردم صورتم تپل شده بود غبغب دراورده بودم😂البته فقط ۲روز خوردم چون صبح تاشب خوابم میبرد

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

عزیزم گین آپ بخور بنظرم دو سه دور بخور تثبیت شه فقط حواست باشه عوارض واست نداشته باشه

من خوردم تاثیر نداشت سیمرو هپتادینم در عرض ی ماه دو کیلو اضاف کردم باز لاغر شدم

من خوردم تاثیر نداشت سیمرو هپتادینم در عرض ی ماه دو کیلو اضاف کردم باز لاغر شدم

گین اپ دکتر تغذیه داد واسه دخترم گف با یه دونه وزن نمیگیره باید تا وقتی وزنش نرمال بشه مصرف کنه،، من دو قوطی خریدم یه قوطی هم از این گین آپ بزرگاک قوطیش سیاهه یه کیلویی بود گرفتم ولی دریغ از نیم کیلو خیلی هم گرون بودن، بعد پودر دینه هم خریدم یه بسته 30 تا داخلش بود مثل پودر کاکائو ولی باز اثری نداشت منم ندادم دیگه بهش گفتم با غذا چاق شه ولی اشتها نداره دکتر تغذیه هم یه رژیم بالا بلند میده ک وسع آدم نمیرسه اینا رو بخره

2790
2778
2791
2779
2792