2777
2789

سلام

بهتر دونستم این تجربه رو در میون بزارم.

یک دو تا قند برمیدارین با بزاق دهن آبش می کنین یا خمیرش می کنین داخل دهنتون بعد داخل آرد میزنین و خمیر می کنین می زارین رو گاز استریل و بعد میزارین رو موضع و می بندین و چند بار این کار انجام می دین اون محل سرباز می کنه و عفونتش تخلیه میشه.فقط عفونت سفت فشار ندین که ریسکه.عفونت باید نرم شه بیاد بیرون که این خمیر همین کار انجام میده و یا باید انقدر صبر کنین که خودش سر باز کنه و تخلیه بشه.خصوصا کیست چربی دستکاری نکنین فقط این روش هایی که گفتم.

شماها هم اگه تجربه سلامتی دارین و جواب گرفتین تو نی نی سایت به اشتراک بزارین ثواب می کنین🌿

با آرزوی سلامتی واسه همتون.یا علی🍀

به عشق حسین(ع) به سوی مهدی(عج)🌹❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط این که خمیر قند اگه دیر عوض کردین و چسبیده بود به پوست ، برین حمام و زیر دوش آب گرم وایسین تا خو ...

سلام روي جوش سرباز کرده جواب ميده جوش زيربغلمه وسرش بازع وزيرش اندازه بندانگشت سنگ مونده

زهرمار
سلام روي جوش سرباز کرده جواب ميده جوش زيربغلمه وسرش بازع وزيرش اندازه بندانگشت سنگ مونده

ببخشید جوش زیر بغلتون خوب شد؟

در حد دمل بود؟

من یه دمل به اندازه نخود زیر بغلمه خوب نمیشه هر چی دکتر میرم