2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متولد چه ماهی هستی ؟

آبان

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
چون جنگی هستی باهات جنگ میکنن😂

شاید🥴😂😂😂😂

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
من دی ماهیم   حساس و زودرنج و مغرورم  مهربون و دلسوزم ولی کینه‌ای هستم به شدت

مثل من

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 کاربر farzaneeeeهستم ترکیدم                                         نی نی یار عزیز نترکون دیگه سیم‌کارت ندارم😑😑😑
تا این حد میدونم ک خیلی دوس دارن هدیه بدن و هدیه بگیرن

موافقم 

هر جا میرم چیزی واسه خودم نمیخرم و واسه بقیه میخرم یا پولامو جمع میکنم واسه مناسبتا براشون بخرم 

و اگه یه کشمو  هم هدیه بگیرم خیلی خوشحال میشم😁

خدایاشکرت    میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی    

با عرض معذرت ولی خیلی اخلاقای گندی دارن🤭😂😂

حداقل اینا ک دور منن 

لجباز به شدت فقط نظر خودشون حتی اگه بی منطق باشه 

برای بقیه ارزش زیادی قائل نیستن 

کینه ای 

بدم عصبانی میشن 

مرموز و از اونا ک هیچییییی نمیگن 

شاید بقیه خوب باشن 

من صرفا بر حسب تجربه گفتم 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨