ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخه جهانیه دست ایران نیست تازه ،،خبر مذاکرات اتمی هم با امریکا دروغ بوده&n ...
یعنی شما فک میکنی مذاکرات واین روابط الکی با عربستان راسته؟این همش به نفع چینه.این ریزشی ک تو بازار داشتیم چند هفته قبل بخاطر خبر مذاکرات و روابط با عربستان نبوده به خاطر نرخ اخبار بهره و بیکاری وتورم امریکا و ورشکستی بانک های امریکا بوده چون مردم امریکا پولاشون رو از بانک دراوردن رفتن سمت کریپتو وبازار طلا برای همین رشد کرد.اما تو بازار ما تنش اخرسال وجود داره و با کمترین افزایش دلالا مردم رو میارن بازار.وقتی عرضه دلار کم شه تو کشور به افزایش قیمت طلا هم کمک میکنه
اگه امروز باز باش میبرم برا فروش.دستت درد نکن بابت راهنماییت
خواهش میکنم.طبق گفته ام طلا نتونست 2650 رو بشکونه وتا 3تومن بره.قیمت الان طلا دسم نیست ولی واسه دوساعا قبل زده 2500.این یعنی همون افزایش قیمت که مردمو هیجانی کنه به سمت بازار وبرای خرید.وقتی نتونست این مقاومت رو بشکونه بعد عید روند کاهشی درپیش خواهیم داشت.