2777
2789
عنوان

سوتین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتره بری پیش دکتر ارتوپد شاید کمبودی چیزی داشته باشی. بعدا واست خطرناک نشه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

نیم تنه ک جلوش دکمه داره ک‌چند تا دکمه هم باز بزاری

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

سوتینت مناسب نیست حتما

منم عین شمام،توخونه نمیزنم فقط وقتی مهمون بیاد یابخوام جای برم میزنم

ولی وقتی میزنم قبلنااذیت میشدم الان نه

چون اولابندسوتین بایدنیادتخت پشتت بایدبه موازات سینه ات قراربگیره،ثانیابندهاشومیزون کنی سفت ومحکم نباشه،شل هم نباشه

سوتینت نه ازاینای مجلسی باشه نه ساده،اسفنجی باشه وخوش ایست

میکاپ آرتیست مشهد_mua

فکر کنم براتون تنگه کمریش که درد میگیره.

یا توی گشادیش ببندین اگر هم بازم تنگه، یک رابط بخرید و  استفاده کنید. درست میشه.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سوتینت مناسب نیست حتما منم عین شمام،توخونه نمیزنم فقط وقتی مهمون بیاد یابخوام جای برم میزنم ولی وق ...

مادام ضد حساسیت اسفنجی و........ رو مامانم گرفته برام ولی بازم نمیتونم بپوشم ولی فک کنم بند و اینا هم باید درست تنظیم کنم چون وسواس شدید قرینه هم دارم🥲❤️

سوتین ایربرا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز