2789

ببین.خب منم مث تو.دارم خواهرانه باهات حرف میزنم.هیچ قصدی هم ندارم.این دو حالت داره.یا واقعا دنبال ی کاریه و داره تهدید میکنه.یا دنبال اینه بفهمه تو رابطه جنسی باهاش داشتی یا نه.اگه هر دو حالتم باشه هیچ غلطی نمیتونه بکنه.خواهرم خودش وکیله.همیشه بهم میگه.حتی ی اس هم میتونه جریمه ملیونی داشته باشه.بگو اگه شرف داری پخش کن ک من دودمانتو ب باد بدم.هم زندانی داره.هم شلاق و هم این که جریمه نقدی.ولی اگه رابطه جنسی داشتی با اون اقاعه مسلمااا حکمش 😑💔...

اگـر ایـران گـورسـتـان تـمـام آرزوهـایـم شـود.بـاز قـلـبـم را در خـاك پـاك وطـن، چـال خـواهـم کـرد🕊️🌱

ببین.خب منم مث تو.دارم خواهرانه باهات حرف میزنم.هیچ قصدی هم ندارم.این دو حالت داره.یا واقعا دنبال ی ...

پس بهتره دوستانه بین خودتون حل کنین.

اگـر ایـران گـورسـتـان تـمـام آرزوهـایـم شـود.بـاز قـلـبـم را در خـاك پـاك وطـن، چـال خـواهـم کـرد🕊️🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنها واکنشت طلب کارانه باشه  و هرچی شد بگو قانون رو میکوبم تو صورتت

اره منم همینو میگم.میگم اصلا نترسه.تا موقعی ک عکسو نفرستاده سفت و سخت بمونه.ولی اگه عکسو فرستاد و حتی فیلمو.اگه رابطه جنسی داشته مسلما حکمش بدتر ا اون پسرس ک دوربین کار گذاشته.

عزیزم، بااینکه خیلی موافق سیاست های مملکت نیستم ولی میدونم برای مسائل اخلاقی و تهدیدهای اینچنینی اگر شکایت کنی پوست اون طرفو میکنن برات

برو دادسرا،فرم شکایت پر کن،بنویس میخوام ازدواج کنم این ادم داره تهدید میکنه 

چون بحث تشکیل زندگی رو بازپرس ببینه،دوبرابر پدر اون مزاحمو درمیاره برات

ما یه مورد اینجوری تو فامیلمون  پیش اومد،پسره دوستش بود تهدیدش کرد، با حکم جلب بردنش دادسرای سعادت اباد

چون یه طرف داستان ابروی  یه دختر،یقه شو ول نمیکنن

واقعی بودن شجاعت میخواد