2777
2789
عنوان

دلم برا بابام یه ذره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 38 پست
44 سالشون بود.... تومور مغزی بد خیم گرفت.. داستانش طولانیه... بگم دل سنگ برام آب میشه خیلی سختی کشید ...

براشماسختترم هست چون عروسیتونو ندید منم پدرم میگفت من بچت نمیبینم! منم تعجب میکردم همینطورم شددددد

....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براشماسختترم هست چون عروسیتونو ندید منم پدرم میگفت من بچت نمیبینم! منم تعجب میکردم همینطورم شددددد

خیلی خستم 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
خیلی خستم 

چرا خداباماها اینکارو کرد!!! باید اون دنیا خیلی جبران کنه واسمون چرا باید یکی تا۵۰سالگی پدرداشته باشه بعد من و شما ب این زودی بی پدربشیم!پدر باشه مریضم باشه عیب نداره😭 اتفاقا منم خیلی زودرنجممممم خیلی حساس وجوشیم 

....
چرا خداباماها اینکارو کرد!!! باید اون دنیا خیلی جبران کنه واسمون چرا باید یکی تا۵۰سالگی پدرداشته باش ...

آره فعلا که از همه دلتنگ و شکسته تر قول میدم منو توییم خدا... خدا کجاست پس داره چیکار میکنه 

عموهم داری؟؟اگه داری چن سالشونه 

آره دارم ولی انگار نه انگار ما هم هستیم اصلا بعد فوت بابام مارو فراموش کردن همشون.. نیازی به اونا نداریم ولی باز خب... همشون از بابام بزرگ ترن الان نوه دارن 

2790
2778
2791
2779
2792