2777
2789
عنوان

نیازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 43 پست
یه تیغ اصلاح بخر  برای چی صد بدی

موهای صورتمو ضخیم میکنه صد ک نمیدم ۴۰میدم ۶تمن دیگم بدم جوراب برا مامان بابام چونکه الان خونه داداشمم میخا بریم شهرستان گفتم لاقل ی جوراب براشون ببرم 😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا من برات پفک میخرم       سرخدارو برای این چیزا الکی شلوغ نکنین     &n ...

والا دا

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

ابن یه هفته محتاج 150هزار پول بودم برای یه مشکلم، الان فقط به اون150هزارتومن محتاجم ودلم شادمیکنه😔

کاش می‌توانستم بهت بدم😌

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

موهای صورتمو ضخیم میکنه صد ک نمیدم ۴۰میدم ۶تمن دیگم بدم جوراب برا مامان بابام چونکه الان خونه داداشم ...

ضخیم نمیکنه من چند سال استفاده میکنم

ایشالله جیبت پر پول باشه

سفر بی خطر

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من ۲۵ تومن میدم اصلاح 😐هر دوماه

۲۵تومن؟؟؟؟  کجایین مگن؟؟؟؟؟من ۴۰تومن میشه هردفعه تا زه اصلاح با تیغ نه بند.

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
من کلا آرایشگاه نمیرم😅

باور کن منم الان ده ساله ازدواج کردم یه مو رنگ نزدم بعضی وقتا میگم نکنه من مشکل دارم مردم همش آرایشگاهن مالی هم مشکلی ندارم ب اون صورت

من به چشم های بی قرار تو قول میدهم ریشه های ما به آب میرسد ما دوباره سبز میشویم

۲۵تومن؟؟؟؟    کجایین مگن؟؟؟؟؟من ۴۰تومن میشه هردفعه تا زه اصلاح با تیغ نه بند.

مشهدم فقط ابرو ،تیغ خودم میزنم 

باور کن منم الان ده ساله ازدواج کردم یه مو رنگ نزدم بعضی وقتا میگم نکنه من مشکل دارم مردم همش آرایشگ ...

من صورتمو خودم شیو میکنم با تیغ

ابروهامو میکرو کردم 

موهامم خودم رنگ میکنم..بخام دکلره کنم میگم جاریم میکنه

ناخونامم خواهر زاده م انجام میده برام 

هر چند وقت یه بار جو میگیره منو میگم میخام برم آرایشگاه موهام کوتاه کنم و فلان رنگ بزارم

بعد یهو فسم میخوابه

خیلی دیر به دیر میرم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من صورتمو خودم شیو میکنم با تیغ ابروهامو میکرو کردم  موهامم خودم رنگ میکنم..بخام دکلره کنم می ...

ایول خودکفایی 😅