2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 8220 بازدید | 174 پست
سلام دوستان.نی نی یار گفته اگه تایپیک سرکاری برای ملوس بزاریم تعلیق میکنه.پس خواهش میکنم زیاد چت نکن ...

خوب دلوین نظرت چیه یه دورهمی بذاریم مثل همه ی دور همیا اونوقت فقط یک تاپیکه که پربازدیده و کسی حوصله نمیکنه بخونه که گزارش بخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ملوس میتونه تاپیک بزنه نه ما براش بزنیم پس چیکار کنیم وا:/میگم تاپیکهای ک رفته پربازدید بعد ک در اومد میتونیم برگردیم همونجا؟ک دیکه پربازدید نشه فقط ام بچه های خودمون میدونن

@گربه_ملوسم  

نظرت؟

You haven’t lived your best version yet...Your journey has just begun 🫀✨️

خوب دلوین نظرت چیه یه دورهمی بذاریم مثل همه ی دور همیا اونپقت فقط یک تاپیکه که پربازدیده و کسی حوصله ...

اینم خوبه چرا ب فکر خودم نرسید 😂😐🔥

You haven’t lived your best version yet...Your journey has just begun 🫀✨️

و منی که آرزو داشتم واسه عشقم لباس عروس بپوشم.... ولی نشد هیچوقت 

عخی🙂🖤

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

خوب دلوین نظرت چیه یه دورهمی بذاریم مثل همه ی دور همیا اونوقت فقط یک تاپیکه که پربازدیده و کسی حوصله ...

والا منم همین نظر رو دادم  خیلی بهتره 

اینجور جو سایت رو هم خراب میکنیم بلاخره همش می‌ره پر بازدید 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
خوب دلوین نظرت چیه یه دورهمی بذاریم مثل همه ی دور همیا اونپقت فقط یک تاپیکه که پربازدیده و کسی حوصله ...

باید ملوس نظر بده.فعلا همینجا باشین.اگه تایپیک جدید بزنیم ملوس بیاد ینی عنوان الکی بزنیم نی نی یاربه همپرگر پنیری گفته تعلیق میکنم.پس خواهشا کاری نکنید منو ملوس وهمبر گر بترکیم

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
خوب دلوین نظرت چیه یه دورهمی بذاریم مثل همه ی دور همیا اونوقت فقط یک تاپیکه که پربازدیده و کسی حوصله ...

متاسفانه خودمونم حوصله نمی کنیم بخونیم، ۱۰۰ صفحه میره جلو😵‍💫

نه ملوس میتونه تاپیک بزنه نه ما براش بزنیم پس چیکار کنیم وا:/میگم تاپیکهای ک رفته پربازدید بعد ک در ...

بعد یکی دو روز از پربازدیدی در میاد دیگه.... 

به نظرم بریم یکی از تاپیک های بی ربط خود ملوس.... اونجا حرف بزنیم پربازدید شه... فردا درمیاد بعد ما هم همونجا ادامه میدیم.... چون تو تاپیک های بقیه حرف زدنی ملوس هم صورتیه رنگش و خب خیلی بده... 

عزیزم من همه جشنارو تمام و کمال گرفتم نامزدی عقد حنابندون و عروسی چندین بار به قول شما ملکه شدم و لباس عروس پوشیدم ولی چه فایده  که همسرم  که عشقمم بود زندگیو برام زهر کرد.

الان فهمیدم مهم خود شوهرمه نه جشن و لباس عروس..

بخدا فیلم عروسیمو یبارم نگاه نکردم از بس شوهرم بهم بد کرده دیدن فیلم عروسیو بی معنی میدونم و هیچ ذوقی ندارم واسش.

حتی عکسامم ندیدم