2777
2789
نه کم نیست ولی مواظب باش  من‌۲۸ بودم ولی خیلی رعایت کردم و سرکلاژ نشدم دکتر به من گفت رابطه ن ...

عزیزم منم شرایط شما رو دارم غیر از پله و جارو و رابطه چه کارهایی نباید انجام بدیم ؟الان شما چند ماهتونه؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم منم شرایط شما رو دارم غیر از پله و جارو و رابطه چه کارهایی نباید انجام بدیم ؟الان شما چند ماهت ...

من الان پسرم ۵ سالشه😄

من کار خونه خیلی کم میکردم ولی بیرون سر کار میرفتم از شرکت تا خونه آژانس میگرفتم بیشتر از ۵ دقیقه پیاده راه نمیرفتم قرص و شیاف و آمپول هم دکتر داده بود استفاده میکردم و کم کم به ۳۰ رسید دکتر گفت سرکلاژ نیاز نیست ولی اگرم دکترت گفت سرکلاژ کن خیییلی خیییلی راحته اصلا نترس دوستم انجام داده بود من بودم باهاش خیلی سریع و راحت و بعدش خیالت راحتتره 

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
من الان پسرم ۵ سالشه😄 من کار خونه خیلی کم میکردم ولی بیرون سر کار میرفتم از شرکت تا خونه آژانس میگ ...

خدا پسر کوچولو تو حفظ کنه عزیزم .من خودم خیلی حساسم وگرنه دو تا دکتر گفتن با توجه به سابقت نیاز به سر کلاژ نیست من فقط شیاف استفاده میکنم فقط خدا خدا میکنم که طول سرویکسم کمتر نشه

خدا پسر کوچولو تو حفظ کنه عزیزم .من خودم خیلی حساسم وگرنه دو تا دکتر گفتن با توجه به سابقت نیاز به س ...

خب پس نگران نباش ولی مواظبت کن ان‌شاالله نی‌نی خوشکلت صحیح و سالم میاد بغلت😍

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪