2821
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 59 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه چرا بر عکس ؟!!!! منظورم اینه اونی که تایپیک زده اقاس و قصد بارداری هم ندارن پس خوردن راکوتان بلام ...

جمله بندیت تو حلقم😂😂

اسی بچه ها اقا هستن قصد بارداری ندارن.خخخ 

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
چندوقته قطع کردی؟ دیگه جوشا برنگشت؟

دیگه فکر میکنم تقریبا یه سال شده 

حتی جایگزین هم استفاده نکردم چون دکترم رفت خارج کلا منم دیگه نتونستم برم پیشش

نه دیگه جوش های رو گونم برنگشت 

قرص خیلی خوبیه تنها راه درمان جوشه به نظرم 

ولی خب هر ماه باید آزمایش بدی کبدت برسی بشه خدایی نکرده مشکلی براش پیش نیاد 

دیگه فکر میکنم تقریبا یه سال شده  حتی جایگزین هم استفاده نکردم چون دکترم رفت خارج کلا منم دیگه ...

به نظرت ایرانیشم میتونه همین تاثیراتو بزاره ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید
بعد قطع کردنش جوشات برنگشت؟

به اون شدت نه چون صورتم افتضاح بود

فقط ی مدت کیست داشتم جوش زدم 

باز هروقت گلویی گوشی جایی عفونت کنه جوش میزنم 

خیلی بهتر شدم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عه وای راس میگینا       الان که جمله مو نوشتین خوندم دیدم خودمم گیج شدم   ...

اشکالی نداره گیگیلی☺️😂

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک