2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 31 پست

عزیزدلم بروپیش روانپزشک حتما 

منم مثل شما خیلی به خودکشی فکر میکنم چند بارخواستم فکرمو عملی کنم شوهرم میگه آدمای ترسو وضعیف به خودکشی فکر میکنن چون توانایی حل مسئله ندارن صورت مسئله رو پاک میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش بجای اینکه زندگی رو توی ازدواج با میم و سین و...بدونی کمی روحیه خودتو پرورش بدی زندگی ازدواج نیست تو خودتو دوست نداری کمی به خودت برس آزادکن ذهنتو 

کمی به خودت فرصت نفس کشیدن بدی زود تصمیم نگیری

الان داداش رفیق فابم اومده خواستگاری نمیخام رفیقم از دست بدم از اونورم حتما خانواده عشقم سر لج میرن ...

شت سر این خودکشی؟😐😂

میتونن خانواده عشقت قبل اونا بیان خواستگاری و بردارن ببرنت ب همین زیبایی و آسونی

میدونی کسی که میاد از خود کشی حرف میزنه یعنی در اصل نمیخواد این کارو بکمه فقط از اطرافیانش کمک‌ میخواد بفهمنش درکش کنن کمکش کنن

من‌خود کشی نا‌موفق داشتم اون لحضه اصلا نمیدونستم که دارم خود کشی میکنم که بعدشم خیلی پشیمون بودم

هیچکس اینجا نمیتونه حالت رو خوب کنه. باور کن. به نظرم زنگ بزن ۱۲۳ البته تا ساعت ۸ هستن. ولی چرا؟

۱۲۳ چخبره؟!

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خندم میگیره زندگی من فقد درده💔😭

اومدیم به این دنیا که رشد کنیم، خدا هیچ وقت از ما امتحانی که فراتر از تحملمونه نمیگیره.

خدا تو رو قویتر میخواد، بهت یه بدن سالم و کلی نعمت داده، این دنیا هم فقط یه تجربه کوتاهه که تموم میشه و ما میمونیم و ابدیتی که در انتظارمونه.

کوتاه ترش نکن، این بدن یه امانته که باید قشنگ تحویلش بدیم، بهش اسیب نزن.

خودت رو به خدا بسپار، بهش نزدیک شو و اون موقع اونقدر ارامش میگیری که عاشقش میشی.

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-
حرفات عالیه 

ممنون عزیزم😍

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز