2821
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 46 پست
تازه زایمان طبیعی بچه درشت راحت تره چون جون داره خودشو میکشونه  ولی بچه ریز لاغره جون نداره سخ ...

وای ان شاالله همینطور باشه..اونقدر نگران شدم..سزارین نمیخوام

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداحفظشون کنه برات گلم😍

قربونت عزیزم..خدا کوچولوهای شما رو هم حفظ کنه...

ولی دیگه نمیارم.دوتا کافیه..خیلی استرس به ادم میده تا دنیا بیاد

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
وای ان شاالله همینطور باشه..اونقدر نگران شدم..سزارین نمیخوام

چرا سزارین نمیخواین؟

من دوتا بچه اولم طبیعی بوده این یکی میخوام برم یه دکتر آشنا نامه بگیرم براسزارین

بازم دودل هستن از نظر شما چرا سزارین خوب نیست

من که وحشت دارم از اسم زایمان طبیعی

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
میگم من مامانم بچه ۴۲۰۰طبیعی اورده میگفت خیلیم راحت بود ولی داداش کوچیکم ۳کیلو۲۰۰بوده پدرش درومده😂

اخه خواهرم۴کیلو و۵۰۰دنیا اورد طبیعی..تا دوماه بعد زایمان رحم ووو اومده بود بیرون اصلا وحشتناک بود چون اومده بود بیرون و خشک شده بود کاری نمیتونستن دکترا انجام بدن.فقط باید مینشست توی بتادین تا نرم بشه...خودش هم خیلییی لاغر بود فکر کنم کمتراز۵۰کیلو بود...بخاطر اون میترسم

چرا سزارین نمیخواین؟ من دوتا بچه اولم طبیعی بوده این یکی میخوام برم یه دکتر آشنا نامه بگیرم براسزار ...

من پسرمو زایمان طبیعی بودم...زایمان بدون درد...اصلا نفهمیدم..حتی وقتی بخیه میزد نخ و سوزن رو توی دست دکتر دیدم.ینی اصلا احساس نکردم داره بخیه میزنه...

ولی سزارین ک باید۷لایه بریده بشه و دوخته بشه...اینم میدونم دردش رو احساس نمیکنم.چون دکترم خیلی خوبه...ولی دوست ندارم شکمم پاره بشه و جای بخیه بمونه ووو...

بعد من بچه نمیخوام...ولی شاید یک درصد بخوام دوباره باردار بشم..باید همونجا رو برش بدن از اول...پوست اون قسمت خیلی بد میشه و کلا چندشم میشه...

اخه خواهرم۴کیلو و۵۰۰دنیا اورد طبیعی..تا دوماه بعد زایمان رحم ووو اومده بود بیرون اصلا وحشتناک بود چو ...

نترس هر بدن متفاوته شاید ماما همراهش خوب راهنمایی نکرده شاید خودش بد فشار اورده

۳۷۰۰۵روز مونده بود وارد۹ماه بشم

۳کیلو و۷۰۰

۵روز

نترس هر بدن متفاوته شاید ماما همراهش خوب راهنمایی نکرده شاید خودش بد فشار اورده

اون موقع۱۶سال گذشته...منم چون بچه بودم.دوم راهنمایی..میشنیدم از گوشه کنار چه اتفاقی افتاده...از همون موقع ترسش باهامه

العان ۲کیلو؟نه فقط گفت وزنش کمی زیاده..

خب شمانوشتی وزنش اینقدره  فکرکنم حدنرمالش ۱۵۰۰تا۱۷۰۰باشه

توی گوگل سرچ کن بهت حدودی میگه الان وزنش چقدربایدباشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب شمانوشتی وزنش اینقدره  فکرکنم حدنرمالش ۱۵۰۰تا۱۷۰۰باشه توی گوگل سرچ کن بهت حدودی میگه الان و ...

وزن نرمال نوشته بود ۱۸۱۰/گفت وزنش کمی بالاست من ترسیدم

چند هفته مونده تا زایمان؟دکتر گفت۱۸اردیبهشت..ینی توی این هفته های مونده امکان داره چند کیلو اضافه بش ...

سلام شما تحت نظر کدوم دکتر هستید سزارین میخایید انجام بدید یا طبیعی؟؟

سلام شما تحت نظر کدوم دکتر هستید سزارین میخایید انجام بدید یا طبیعی؟؟

سلام عزیزم

دکتر قزوینی.

طبیعی عزیزم