2777
2789
گرسنه بودم چیزی نبود الآنم بدتر شدم

کاش همون گوجه رو تفت میدادی و مبخوردی .مسکن بخور 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردارم نمیتونم دارم خفه میشم 

اخه .پس چای گرم بخور 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
بزار لطفا عزیزم

به تعداد افراد بستگی داره ولی من واس ی خانواده هفت نفره میگم.

یک کیلو ماهی تکه شده بدون سیخ . مثلاً ماهیش بزرگ باشه که زیاد سیخ نداشته باش .فرق نمیکنه هر ماهی که دوست داشتین.

برنج یک کیلو 

نصف پیاز متوسط.به صورت سالادی خرد شده باش. 

شش حبه سیر بزرگ که رنده بشه 

چهارتا لیمو عمانی که پاک بشه بدون هیچ تخم و پوستی وکاملا تمیز 

رب گوجه شش قاشق غذاخوری  .یا شش تا گوجه رنده شده بدون پوست دیگه بستگی به خودتون داره  و فقط یک قلم یا رب یا گوجه نه هردوتا

ادویه از جمله فلفل سیاه.زیره .دارچین.تخم گشنیز 

نمک و زردچوبه به مقدار لازم.

برگ گشنیز تازه خرد شده به اندازه یک و نیم قاشق غذاخوری.

برسیم به طرز تهیه. 

نصف پیازی که خرد کرده بودی رو توی روغن تفت میدی تا طلایی بشه بعد رب گوجه رو میریزی و تفت میدی تا خوب سرخ شه مواظب باش نسوزه.بعد سیر های رنده شده و لیمو های پاک شده رو میریزی .به همراه ادویه های که گفتیم به اندازه کافی .بعد ماهی های که شستی رو اضافه میکنی و نمک و زردچوبه به مقدار لازم و بزرگ گشنیز های خرد شده به اندازه یک ونیم قاشق غذاخوری.بعدش آب به اندازه یک لیتر میریزی تو قابلمه ات و اجاق رو زیاد می‌کنی صبر می‌کنی جوش بیاد جوش که اومد اجاق رو کم میکنی میزاری نیم ساعت بپزه بعد نیم ساعت ماهی ها رو با قاشق خارج می‌کنی و میزاری تو قابلمه جدا و حالا ی کیلو برنجی که از قبل با آب ولرم خیس کردی و آب کش کردی رو اضافه میکنی توجه نگاه میکنی اگه آبش کم بود به اندازه ی که برنجت خشک نشه بهش آب جوش اضافه میکنی و نگاه کن خورشت بعد اضافه آب جوش کم نمک نشه اگه کم نمک بود کمی نمک اضافه کن اگرم نه پس خوبه دیگه توش نمک نریز و میزاری برنجت بپزه و آبش خشک بشه بعد خشک شدن آب برنجت در قابلمه رو میزاری تا برنج دم بکشه . و یک چیز دیگه هرکسی رب دوست نداشت می‌تونه همون شش تا گوجه ای که گفتم رو رنده کنه و جدا توی تابه یا قابلمه بدون روغن بپزه که شبیه رب بشه و بعد سرخ کردن پیاز این گوجه هاتون رو به جای.ر ب اضافه میکنید.

غذاتون آماده است.

دانشجو