2777
2789
عنوان

🧿وسمه میدونید چیه ؟ استفاده داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4594 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قبل از استفاده از وسمه اول باید حنا براری به موهات بعد بشوری خشک کنی وسمه رو با ماست ترش قاطی کن و زود بزار رو موهات تقریبا دو ساعت بعد بشور با اب خالی روز بعد با شامپو بشور مشکی میشه ولی زیاد برای موهای سفید موندگاری نداره دوباره یکهفته بعدش میبینی مو سفیدا ریشه در اوردن وسمه کمی سر درد میاره وقتی میزاری و بدبو هست محض اطلاع بهت گفتم سالهاست مادرم میزاره طرز ‌گذاشتنش اینه عزیزم  وسمه مثل حنا نیست که چند ساعت تخمیر شه بعد بزاری تا قاطی کردی یزار رو موهات بمونه دیگه رنگ نمیده

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
فکر نمی‌کنم عکس یک مرد رو جعبه اش هست

ببخشید عکس شامپویی که استفاده میکنی رو میشه بزاری 🌹من مجردم ۲۰ تا تار موی سفید دارم نمیتونم رنگ کنم وسمه هم میگن بیشتر سفید میکنه میترسم به موهام بزنم بدتر بشه 

شما این شامپوهایی که میزنی راضین ؟ چقدر موندگارن ؟ ممنون میشم اسمشون یا عکسشون رو بفرست 🌹🌹🌹🌸💮 ضرر که نداره ؟ موهاتونم بگین چربه یا خشک ؟ 💮🌸💮🌸💮🌸💮🌸

سلام برای اینکه موهای سفید با حنا و وسمه مشکی بشه،

اول باید موها رو با حنا رنگ زد که موهای سفید قرمز یا قهوهای روشن میشه،

فردای همان روز وسمه رو با سه تا چهار قاشق ماست و نصف استکان آب سرد مخطوط کنید و روی موهاتون بزارید( نباید وسمه رو با آب داغ مخلوط کنید چون رنگش می بره یا اگه ماست نریزید رنگ سیاه به موها نمیده،حتما باید اول با ۴یا 5 قاشق غذا خوری ماست با وسمه  مخلوط کنید)بعد از دوساعت بشورید موهای سفیدتون مشکی میشه.

من هم حنا و هم وسمه رو ۵ یا ۶ قاشق غذاخوری بر می دارم مقدار حنا و وسمه  بستگی به حجم و اندازه موهاتون هست.

🌸 به نام پروردگار یکتا 🍃

با سلام و عرض ادب

من مریم رحیمی مخترع رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی دکتر قو با ۱۴ سال سابقه موفق در این عرصه به همگی شما عزیزان پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل برای یک بار رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی دکتر قو رو استفاده بفرمایید.

((۱۰۰٪ طبیعی و سالم برای افراد باردار، افراد بیمار و سالم و حتی کودک و نوجوان!))

منتهی چون من به ندرت فرصت می کنم که به نی نی سایت بیام و هیچ فعالیتی در نی نی سایت ندارم، لطفا اگر امری با بنده داشتید و یا سوالی داشتید ؛ یا در اینستا دایرکت بدید :

و یا تماس با من در ساعات مجاز کاری من : یعنی روز های غیر تعطیل بین ساعت 12:30 الی 4 بعد ظهر

📞 09182137920 ☎

ضمنا حدوداً ۱۰۰۰ تصویر از موهای سفید رنگ شده و موهای درمان شده ی مشتریانمون هم در اینستاگراممون منتشر شده

*راه دیگر : مراجعه به سایت رنگ موی گیاهی دکتر قو *

{ DRGHOO IR

آدرسِ سایت و اینستاگراممون هر ۲ همینه👆:

دی آر قو نقطه آی آر}

دی ماه ۱۴۰۴