2777
2789
عنوان

ایقد بدم میاد از بعضی نی نی سایتی ها ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 93 پست

من از سرعت عملشون خوشم میاد چه زود میرم کل تاپیک هارو بررسی میکنن و آتو ازش درمیارن😃😃

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
خدا لعنتش کنه 

خدا ازش نگدره

فکر کنم مرد هم بود چون آخرش هم کلی فحش داد و حرف های جنسی زد و ترکید

اسم کاربریش فلن بود هیچوقت یادم نمیره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بارم یه عده ای به من گفت تو که خدا زدتت که بچت مریضه  

وای یادمه شما رو 

خدا ازشون نگذره،اونا چندنفرن کلا همیشه به همه میپرن عزیزم فکر نکن فقط با شما اینقدر وحشیانه رفتار کردن،واگذارشون کن به خدا

اونا یه بار یه حرف ساده من رو به خیال خودشون کرده بودن سوژه مرتب جمع میشدن تا منو میدیدن اون حرفو میزدن

کلا روانی و عقده این اتفاقا اونارو خدا زده،همشون توی زندگیاشون پر از عقده و افسردگی و بدبختیه

فقط جلدید ، محتوا مضر و نامفهوم 😏

ههههههه

واسه همینه که گرفتم کاربری سال نود و هشتمو ترکوندم 

خدا لگدشون کنه 

این نی نی سایت هم خیلی بده نمیشه حذف کرد اه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
نه اتفاقا کار خوبی میکنن چون اینجوری تاحالا مچ خیلیایی که تاپیک دروغ میزدن و از احساسات مردم سواستفا ...

اون آره ولی اینکه بخوای بری ی تاپیک استارتر که ی زمانی مشکل داشته سوال داشته بیاری بزنی تو روش که تو خودت همچین بودی خیلی زشته منم الان جرات نمی کنم از خودم چیزی بذارم چون خود کارآگاه پندارهای سایت میان ازت نقطه ضعف پیدا می کنن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
وای یادمه شما رو  خدا ازشون نگذره،اونا چندنفرن کلا همیشه به همه میپرن عزیزم فکر نکن فقط با شما ...

دقیقا انگار وحشی هستن 

بعدم ادعای روشن فکری میکنن هم درحالیکه سرشون همه جای زندگی مردم هست،

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ههههههه واسه همینه که گرفتم کاربری سال نود و هشتمو ترکوندم  خدا لگدشون کنه  این نی نی س ...

من ک اهمیت نمیدم 😆😆 

مثلا ی اکانتم ک تعلیق شد مشکلات بفیه رو هم میزاشتم 

میگفتن درووووغ گوووووو تو که شوهر نداشتی تو تاپیکات دیدم

... مگ هر کی میاید اینجا باید مشکلات خدش گف😐😐

تف به شرفشون💦

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
یه بارم یه عده ای به من گفت تو که خدا زدتت که بچت مریضه 

ولط کن بعضیا مغزشون سیمش ب زبونشون وصل نیس بعضی ادما در حد مرگ زبونشون تلخه اینجور ادما لایق بدترین عذابها هستن

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن