2777
2789
@حسینی_ام    

واای شیدا اشتباه نگ کردین منظورم 

@eliott93 وااای شیدا نشد برم دلم تاب نیورد 

@درمسیرخدا  

@zahraayat  

برگشتم 

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

واای شیدا اشتباه نگ کردین منظورم  @eliott93   وااای شیدا نشد برم دلم تاب نیورد  ...

مهلااا... مهلااا... از دست تو!!! 

میخواستم امروز بهت پیام بدم. 

خداروشکر که برگشتی😍😍، خوبی الان؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واای شیدا اشتباه نگ کردین منظورم  @eliott93   وااای شیدا نشد برم دلم تاب نیورد  ...

خداروشکر نرفتی چرا حالت خوب نیس عزیزم چیزی شده؟ان شاءالله هر مشکلی ک هس حل شه 

خدایا خودت برام معجزه کن.

خوش برگشتی عزیز دلم 

ان‌شاءالله مشکلتون هم حل بشه و دلتون شاد 🤲🤲

همین اکانت هم تماس با و تو تلگرام پیام بده 

چون خودت خواستی تعلیق بشی برمیگردونن 

ما به این اکانت جدید عادت نداریم با قبلی اخت شدیم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز