2777
2789
نه قبلا هم رفته بودم پیش روان شناس تمام علایم افسردگی رو دارم 

من.میتونم حرف بزنم بخندم ولی از,چیزی اضطراب دارم ولی نمیتونم اون منبع اضطرابو پیدا کنم

به نظرت چجوری بفهمم بخاطر چی اضطراب دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من.میتونم حرف بزنم بخندم ولی از,چیزی اضطراب دارم ولی نمیتونم اون منبع اضطرابو پیدا کنم به نظرت چجور ...

والا نمیدونم . من که دلایل اضطرابم رو میدونم چیا هستن. بابت اونا ناراحت میشم. اگر به روانشناس یا روان پزشک مراجعه کنی حتما کمکت میکنن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
ازدواج کرده ای?حتما یه مشکلی تو زندگیت داری که واست ناراحتی میاره اون مشکلو حل کن

نه نکردم . فقط ازدواج نیست هزار و یک مشکل دارم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
والا نمیدونم . من که دلایل اضطرابم رو میدونم چیا هستن. بابت اونا ناراحت میشم. اگر به روانشناس یا روا ...

من همش فک.میکنم بیماری روحی دارم اون واسم اضطراب میاره

من همش فک.میکنم بیماری روحی دارم اون واسم اضطراب میاره

حتما وسواس فکری داری. بیماری روحی همون افسردگی هست دیگه .اینم که چیز وحشتناکی نیست نترس با مشاوره حتما حل میشه. به خودت تلقین نکن زیاد .همش بگو من نرمال هستم عادی هستم

رو کاغذ مشکلاتتو بنویس  مالی باشه برو سرکار خانواده باشه سعی کن.بیشتر با دوستات باشی ادامه ت ...

کارشناسی دارم .دیگه حافظه درست و حسابی ندارم که به درست ادامه بدم . کار هم قبلا میرفتم . قراره بعده عید باز برم

حتما وسواس فکری داری. بیماری روحی همون افسردگی هست دیگه .اینم که چیز وحشتناکی نیست نترس با مشاوره حت ...

نه میگم حتما اضطراب اینا دارم با خودم میگم چرا بقیه اضطراب ندارن من سر هیچ و پوچ اضطراب میگیرم

نه میگم حتما اضطراب اینا دارم با خودم میگم چرا بقیه اضطراب ندارن من سر هیچ و پوچ اضطراب میگیرم

همه اضطراب دارن. خیلی ها بروز نمیدن یا باهاش مبارزه میکنن

کارشناسی دارم .دیگه حافظه درست و حسابی ندارم که به درست ادامه بدم . کار هم قبلا میرفتم . قراره بعده ...

رشته کارشناسیت چیه

اگه ادبیات یا از شاخه های روانشناسی باشه آزمون استخدامی شرکت کن واسه معلمی

رشته کارشناسیت چیه اگه ادبیات یا از شاخه های روانشناسی باشه آزمون استخدامی شرکت کن واسه معلمی

مدیریت بازرگانی هست